Vacature overzicht


Administratief Medewerker werkinstructies invoeren

Toegevoegd op:
18 april 2019
Provincie:
Noord-Brabant
Plaats:
Eindhoven
Vakgebied:
Administratief
Opleidingsniveau:
MBO
Dienstverband:
Fulltime
Aantal uur per week:
40 uur
Periode:
Per direct

Volledige omschrijving:

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Product Management in de regio Eindhoven.

OVER DE OPDRACHTGEVER

De opdrachtgever is een sterke en wereldwijde speler op het gebied van (accu)gereedschap en wordt daarin geroemd door miljoenen vakmensen. Ze zijn actief in verschillende branches, zoals de bouw, installatie, industrie, groensector en schoonmaak met gereedschap en accessoires / verbruiksartikelen. Er wordt veel waarde gehecht aan de kwaliteit van producten, de logistiek, de service en het werk dat wordt gedaan.

WERKZAAMHEDEN

De functie is ontstaan door sterke groei en ambitie en is een prachtige kans voor iemand die het fijn vind onderdeel te zijn van een leuk team en een succesvol bedrijf.  Maandelijks komen er nieuwe producten uit de fabrieken, die de opdrachtgever zo goed mogelijk wil introduceren. Daar kun jij een mooie bijdrage aan leveren. Je gaat de Product Manager gereedschap en Productmanager accessoires & verbruiksartikelen versterken met het afhandelen van de stroom nieuwe productintroducties. Er komt namelijk een veelheid van technische informatie bij kijken die administratief in ons Content Management Systeem moet worden vastgelegd, voordat de nieuwe producten gepubliceerd kunnen worden op de website en in de catalogus.

FUNCTIE-EISEN

Een juiste uitvoering van de werkzaamheden vraagt om accuratesse, structuur en plezier in het ondersteunen van collega’s. Daarnaast vragen we:

  • Een goede beheersing van Excel
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels
  • Technische interesse
  • Leergierig en nieuwsgierig ingesteld
  • In staat zelfstandig te werken

Tenslotte ben je iemand die graag de armen uit de mouwen steekt.

OVER FLEXFIRST

FlexFirst is een algemeen uitzendbureau dat thuis is in alle marktsegmenten. Onze vestigingen zijn in handen van lokale franchise ondernemers, zij zetten net dat stapje extra voor je om de functie te vinden die past bij jou en je talenten. Altijd één vaste contactpersoon die bekend is in jouw omgeving, dat maakt onze organisatie persoonlijk en vertrouwd. FlexFirst streeft naar de juiste balans tussen groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te waarborgen en klein genoeg zijn om flexibel en snel te reageren op nationale marktontwikkelingen.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Daan van den Heuvel via 06 53 98 51 05 of stuur een mail naar dvandenheuvel@flexfirst.nl.

Locatie:


Solliciteer direct

Vacature aanbieder:

Daan van den Heuvel

FlexFirst Ondernemer

06 - 53 98 51 05
dvandenheuvel@flexfirst.nl

Terug