Vacature overzicht


Bandenmonteur

Toegevoegd op:
8 april 2019
Provincie:
Friesland
Plaats:
Sneek
Vakgebied:
Automotive
Opleidingsniveau:
LBO / MBO
Dienstverband:
Fulltime
Aantal uur per week:
40 uur
Periode:
Per direct

Volledige omschrijving:

Voor een garagebedrijf uit de omgeving van Sneek zijn wij op zoek naar een monteur banden en wielen.

Werkzaamheden

Als monteur ben jij verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van banden en wielen bij allerlei soorten en maten van verschillende soorten voertuigen. Je helpt de klanten weer op weg vanuit de vestiging. Naast deze werkzaamheden help je daar waar dit gevraagd wordt. Dus een erg afwisselende baan waar je intern kan doorgroeien.

Functie-eisen

  • Woonachtig in de directe omgeving van Sneek
  • Affiniteit in de autotechniek is een vereiste
  • Inzet en doorzettingsvermogen moet aanwezig zijn
  • De wil om een vak te leren en door te groeien in de organisatie
  • VCA Basis en Rijbewijs B (geen vereiste)

Het liefste hebben wij dat je al wat ervaring hebt als bandenmonteur, assistent autotechnicus, 2e autotechnicus. Heb je dat niet, maar zou je het wel willen leren? Dan kunnen wij je hierbij mee helpen en je opleiden tot monteur banden. Wij verwachten wel dat je flexibel, klantgericht aanwezig, doorzetter en eerlijk bent.

OVER FLEXFIRST

FlexFirst is een algemeen uitzendbureau dat thuis is in alle marktsegmenten. Onze vestigingen zijn in handen van lokale franchise ondernemers, zij zetten net dat stapje extra voor je om de functie te vinden die past bij jou en je talenten. Altijd één vaste contactpersoon die bekend is in jouw omgeving, dat maakt onze organisatie persoonlijk en vertrouwd. FlexFirst streeft naar de juiste balans tussen groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te waarborgen en klein genoeg zijn om flexibel en snel te reageren op nationale marktontwikkelingen.

 

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV naar ktenbroek@flexfirst.nl. Voor vragen kun je bellen met Kim ten Broek; 06-53924852.

Locatie:


Solliciteer direct

Vacature aanbieder:

Kim ten Broek

FlexFirst Ondernemer

06 53924852
ktenbroek@flexfirst.nl

Terug