Welkom bij FlexFirst

FlexFirst is een ambitieuze uitzendorganisatie met jarenlange ervaring in het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. Wij ontzorgen organisaties bij hun personele vraagstukken en maken hierbij gebruik van maatwerkoplossingen. Iedere organisatie is namelijk uniek en het vraagstuk is altijd afhankelijk van uw situatie en wensen. 

 

Wat ons onderscheidend maakt, is de samenwerking met lokale ondernemers via een professionele franchiseformule. De keuze voor ondernemers is eenvoudig uit te leggen: een ondernemer wil namelijk maar één ding en dat is succesvol zijn. 

Zij zijn bereid net dat extra stapje te zetten dat nodig is om hun doelen te behalen. Onze ondernemers zijn doorgewinterde vakmensen met jarenlange kennis in de uitzendbranche. Doordat onze ondernemers uit uw omgeving komen, kennen zij de behoeftes, wensen en uitdagingen van klanten en kandidaten als geen ander.

 

Zij begrijpen dat het succes van een bedrijf wordt bepaald door de mensen die er werken. Daarom streven wij altijd naar het vinden van de beste match. Hiervoor kijken wij verder dan een CV. Motivatie, uitstraling en persoonlijkheid zijn minstens net zo belangrijk. We bemiddelen mensen en geen nummers!  

 

 


 

Kandidaat en klant bieden wij keuze uit de volgende diensten

Detacheren

 

UITZENDEN

 

Detacheren

 

DETACHEREN

 

Werving en Selectie

 

WERVING & SELECTIE

 

Payrollen

 

PAYROLLEN

 

Payrollen

 

ADVIES

 

Franchise

 

FRANCHISE


Nieuwsbrief

Met trots hebben wij eind 2016 onze eerste nieuwsbrief geintroduceerd. Vanaf dit jaar brengen wij eens per kwartaal een nieuwsbrief uit met daarin het laatste nieuws over de Guldentijd Groep. Meld je aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van personele vraagstukken, event management en bedrijfsadvisering voor het midden- en kleinbedrijf.

 

 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* velden zijn verplicht

 

In welke branches zijn de ondernemers van FlexFirst actief

             

 

            

 

 


  
FlexFirst op SBS6 bij Feiten & Fabels: