FlexFirst Automotive  

Afgelopen week heeft Bestenaar Ad van de Vorstenbosch zijn handtekening gezet onder de franchiseovereenkomst bij FlexFirst BV. Na jarenlang gewerkt te hebben in diverse functies in de autoschadebranche was Ad toe aan de volgende versnelling in zijn carrière. Door de branchekennis waarover Ad beschikt weet hij als geen ander wat er speelt en waar kansen liggen. Ad is voor FlexFirst dé specialist voor Automotive.

 

Specialist in een veranderde markt

De autobranche profiteert van het economische herstel, dit is ook zichtbaar in het toenemende aantal Automotive vacatures. Enkele specialistische gebieden staan hierbij extra onder druk. Vooral in de autoschadebranche ziet Ad het aantal vakmensen in een rap tempo teruglopen. Daarnaast heeft Ad werkzaamheden en functies zien veranderen. Je hoeft niet langer een alleskunner te zijn. Er is juist steeds meer vraag naar specialisten in deelberoepen, zoals spot-repair specialist, kunststofherstellers, kleurmakers en werkvoorbereiders. Dit zijn werkzaamheden die te leren zijn ‘on-the-job’ en daar haakt Ad slim op in!

 

Ambitie

Ad ziet in deze veranderende arbeidsmarkt kansen door personeel zelf vooraf grondig te testen en indien nodig aanvullend op te leiden bij een van onze partners. Ad beschikt met zijn specialistische kennis, inzicht in de branche en oprechte interesse in mensen over de juiste competenties om te starten als Franchisenemer bij FlexFirst. In een tijd van schaarste streeft Ad juist naar kwaliteit en hij weet pas of zijn kandidaat kwaliteit kan leveren als hij het met eigen ogen heeft gezien. Zijn ambitie is om de eerste keuze te worden van zijn opdrachtgevers en uitzendkrachten in de regio. De komende maanden gaat Ad gebruiken om zijn huidige netwerk te overtuigen van de toegevoegde waarde van FlexFirst Automotive en die van hem in het bijzonder.

 

Ben je op zoek naar een businesspartner die de juiste Automotive vakkrachten kan vinden en kan achterhalen of hij/zij het vak beheerst? Of ben je op zoek naar een baan in de Automotive? Neem dan contact op met Ad, u kunt zijn gegevens vinden op de website www.flexfirst.nl en rechtstreeks avandevorstenbosch@flexfirst.nl.


Alle vacatures van Ad van de Vorstenbosch


Automonteur

Toegevoegd op: 8 april 2019

Veghel | LBO, MBO, Ongeschoold technisch | 40 uur | Per direct

Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit wat betreft reparatie en onderhoud van auto's. Onder andere APK keuringen reparaties, motorstoringen en electronica. Je hebt dagelijks contact met klanten en leveranciers. Je maakt offertes en het contact over de voortgang van de reparaties.


[51.618683375523,5.5398649390474]
[{"id":442,"lat":51.618683375523,"lon":5.5398649390474}]

Ad van de Vorstenbosch


FlexFirst Ondernemer

06 52 01 40 19
avandevorstenbosch@flexfirst.nl

images/cms/Site_Layout/maps_marker_klein.png
//www.flexfirst.nl/vacancy/list_map