Geert van Wijk

Na twintig jaar als zelfstandig ondernemer in financieel advies begint Geert van Wijk als franchisenemer bij FlexFirst. Op 16 februari ondertekende Geert samen met Franchisegever Bart Withagen het franchisecontract. Onder de naam FlexFirst Finance gaat Geert vanaf 1 maart 2017 in de provincies Noord-Brabant en Limburg aan de slag. Zoals de vestigingsnaam al doet vermoeden gaat de nieuwe franchisenemer van FlexFirst zich focussen op de financiële sector.

 

FlexFirst benadert met Geert het franchisenemer profiel voor het eerst vanuit een ander perspectief. Voor een lange tijd heeft de focus gelegen op het zoeken naar franchisenemers met jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Ervaring met uitzenden, detacheren, payrollen en W&S hoeft niet altijd de sleutel tot succes te zijn. Franchisenemers die zelf werkzaam zijn geweest in een bepaalde sector -zoals ict, bouw en techniek of finance- kunnen hun kennis optimaal benutten bij het zoeken naar geschikte kandidaten en het ondersteunen van opdrachtgevers. Geert weet met zijn branchekennis exact wat een functie inhoud en wat iemand aan kennis en ervaring nodig heeft.

 

Register Account Geert is een zeer ervaren professional die zijn sporen verdiend heeft op het gebied van financieel management, bedrijfsvoering en –advies. Aan de start van zijn carrière is Geert werkzaam geweest in de accountancy, waarna hij klaar was om zelf ‘aan de knoppen te zitten’ in het bedrijfsleven. Zijn ervaringen heeft hij daarna gedurende twintig jaar succesvol gebruikt als zelfstandig ondernemer. Als Interim Manager en Bedrijfskundig Adviseur heeft hij een breed scala aan functies en rollen vervuld in het MKB en in het Grootbedrijf, veelal op directieniveau.

 

Maar er zijn meer voordelen als je uit het vakgebied komt. Je bouwt namelijk door de jaren heen een groot netwerk op. Dat dit commerciële kansen oplevert heeft Geert al ervaren. In de week dat hij zijn franchisecontract tekende, heeft hij ook zijn eerste kandidate geplaatst bij een bedrijf uit zijn netwerk. Een mooiere start konden zowel de franchisenemer als de franchisegever zich niet wensen.

 


Alle vacatures van Geert van Wijk

Deze FlexFirst-ondernemer heeft momenteel geen vacatures.

 

 

null
[]

Geert van Wijk


FlexFirst Ondernemer

06 - 50 99 99 88
gvanwijk@flexfirst.nl

images/cms/Site_Layout/maps_marker_klein.png
//www.flexfirst.nl/vacancy/list_map