FlexFirst breidt uit in West Nederland

FlexFirst verwelkomt Mohamed el Messaoudi als nieuwe franchisenemer bij het franchise team. Met de ondertekening van de franchiseovereenkomst trekt FlexFirst verder het land in en ligt op koers om voor het einde van 2018 minimaal vijftien actieve franchisevestigingen door het land te hebben. Het bereiken van een landelijke dekking is hierbij het uiteindelijke doel.

 

Generalist en Specialist

Als franchisenemer is Mohamed zowel generalist als specialist. Dat wil zeggen dat hij vanuit zijn regio Zoetermeer flexibiliseringsoplossingen biedt in alle sectoren. Daarnaast gaat hij zijn kennis, ervaring en netwerk inzetten om vraag en aanbod bij elkaar te brengen in de specifieke Asbest sector. Mohamed ziet in zijn regio in die sector namelijk een groeiende behoefte naar betrouwbaar, gekwalificeerd en gecertificeerd personeel.

 

Ambitie

Mohamed is als zelfstandig ondernemer altijd succesvol geweest. Ook in de uitzendbranche is Mohamed geen vreemde. In het verleden heeft hij een eigen uitzendorganisatie gehad en door de jaren heen is hij deze dynamische branche blijven volgen. Hij ziet dat er veel online bureaus opgericht worden en mist daarbij vooral de persoonlijke touch naar werkzoekende/werkveranderaars en ook opdrachtgevers naar vragen. Mohamed heeft juist de ambitie een fysieke vestiging in de omgeving van Zoetermeer te openen waar kandidaten nog binnen kunnen lopen en meer over zichzelf kunnen vertellen dan hetgeen dat er op hun cv staat. Deze persoonlijke benadering past in de aanpak en gedachte van FlexFirst Personeelsbemiddeling.

 

Europese Uitzendorganisatie

FlexFirst wil als organisatie een professionele gesprekspartner zijn voor kandidaten en opdrachtgevers uit alle vakgebieden. Zoals eerder gemeld is het laatste toegevoegde label FlexFirst EU-Recruitment daarvan een goed voorbeeld. “Als taal geen barrière is” kunt u ook terecht FlexFirst. FlexFirst heeft de ambitie om in 2019 door te groeien naar een Europese uitzendorganisatie.

 

Heeft u interesse in een kennismakingsgesprek met Mohamed, dan kunt u zijn gegevens vinden op www.flexfirst.nl of neem rechtstreeks contact op via 06-33303588.


Alle vacatures van Mohamed el Messaoudi


Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV)

Toegevoegd op: 8 april 2019

Zoetermeer | 40 uur | Per direct

Ben jij een ervaren DAV, dan is FlexFirst op zoek naar jou. Wat ga je doen; in deze functie ben je verantwoordelijk voor het verrichten van alle voorkomende asbestsaneringswerkzaamheden conform de specificaties van het werkplan en de wet- en regelgeving. Je verricht jouw werkzaamheden onder begeleiding van de Deskundig Toezichthouder Asbest (DTA). Je bent het eerste aanspreekpunt van de DTA op de bouwplaats. Je legt verantwoording af aan de uitvoerder van het werk.


Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA)

Toegevoegd op: 8 april 2019

Zoetermeer | uur | Per direct

Bij deze interessante functie is het jouw taak om aansturing te geven aan een groep DAV-ers waar je op dat moment verantwoordelijk voor bent. Je ziet erop toe dat het werk op een juiste en veilige manier wordt uitgevoerd. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever of andere bezoekers op de bouwplaats. Daarnaast leg je verantwoording af aan de uitvoerder van het werk.


[52.056644427493,4.5421614791846]
[{"id":386,"lat":52.056644427493,"lon":4.5421614791846},{"id":387,"lat":52.056644427493,"lon":4.5421614791846}]

Mohamed el Messaoudi


FlexFirst Ondernemer

06 - 33 30 35 88
melmessaoudi@flexfirst.nl

images/cms/Site_Layout/maps_marker_klein.png
//www.flexfirst.nl/vacancy/list_map