FLEXFIRST, VOOR AL UW VACATURES IN DE TANDTECHNIEK EN TANDHEELKUNDE


Tandtechniek en Tandheelkunde zijn vakgebieden die te maken hebben met een toenemend te kort aan gekwalificeerd personeel. Het vinden van de juiste kandidaten wordt hierdoor steeds lastiger en dat terwijl de kwaliteit van uw medewerkers bepalend is voor het succes van uw organisatie. Uw medewerkers zijn uw belangrijkste investering mede doordat zij de visitekaartjes en ambassadeurs van uw organisatie zijn.

 

FlexFirst Dental ondersteunt u bij het vinden en werven van uw tandheelkundig en tandtechnisch talent!

 

De kracht van FlexFirst Dental is de bundeling tussen 25 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en de samenwerking met diverse branche-experts. Hierdoor hebben wij alle kennis in huis binnen uw vakgebied, zo zijn wij in staat om kandidaten op vakinhoudelijke competenties te selecteren. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van werkzoekende en -veranderende kandidaten.

 

ONZE DIENSTVERLENING

FlexFirst biedt opdrachtgevers naast werving en selectie, ook de optie om te kiezen voor detacheren of uitzenden. Welke dienstverlening er ook gekozen wordt, we gaan altijd voor een pro-actief recruitmentproces. De juiste kandidaat op de juiste plek, door middel van een transparante samenwerking en duidelijke voorwaarden. Dat is ons doel!

 

Bij welke vacatures kunnen we (onder andere) helpen:

 

Heb je specifieke vragen over onze service of al klaar voor een kennismaking? Neem dan contact met ons op via dental@flexfirst.nl of 06 - 2053 8579.

 

Bekijk ook onze brochure voor meer informatie:

FlexFirst Dental