START JE EIGEN UITZENDBUREAU BIJ FLEXFIRST

 

FlexFirst is een ambitieuze franchiseorganisatie op het gebied van personeelsbemiddeling, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Best (Noord-Brabant). Mensen verbinden en organisaties helpen groeien, is niet alleen onze missie maar vooral onze passie. Om dit te bereiken werkt FlexFirst samen met zelfstandig ondernemers. Wij geloven namelijk dat een samenwerking met zelfstandig ondernemers veel waarde toevoegt. Echte ondernemers willen namelijk maar één ding en dat is succesvol zijn. Zij zijn bereid net dat extra stapje te zetten dat nodig is om hun doelen te behalen.

 

Bij het opzetten van een eigen vestiging krijgen ondernemers bij FlexFirst de keuze tussen een regio of een discipline, zo kunnen zij optimaal gebruik maken van hun expertise. 

 

 

 

 

Is het verbinden van werkgevers en kandidaten jouw passie en talent? Stroomt er ondernemersbloed door jouw aderen? Is een eigen onderneming waar jij al jaren van droomt? Dan is dit je kans! FlexFirst zoekt voor diverse regio's in Nederland gedreven (startende) ondernemers die een eigen uitzendbureau willen opstarten.

 

 

WAAROM FLEXFIRST? 

 

Het starten van je eigen uitzendbureau brengt veel teweeg. Het kost tijd en geld en vraagt om een goed doordacht plan en doorzettingsvermogen. Daarnaast ga je direct aan de slag met het opbouwen van een kwalitatief kandidatennetwerk en klantenportfolio. Maar heb je ook gedacht aan de financiële en juridische consequenties voor het opstarten van een eigen bedrijf? En de regelgeving rondom arbeidsrecht en sociale zekerheid? Er zijn veel wettelijke eisen en vragen om voortdurende aandacht.

 

Dankzij onze succesvolle franchiseformule FlexFirst maak jij als (startende) ondernemer een vliegende start! Wij helpen jou bij het realiseren van jouw ambities en faciliteren je op uiteenlopende gebieden, zodat jij je kan richten op waar jij goed in bent: het maken van de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Alles weten over onze voordelen, klik dan hier.

 

 

> WAT IS FRANCHISE?   > Wat is een franchise fee?  > Wat is een franchise handboek?

 

 

WERKZAAMHEDEN FRANCHISENEMER

 

Wat jij doet, dat bepaal jij natuurlijk zelf. Het is jouw bedrijf en jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Het succes van jouw franchiseonderneming ligt in jouw handen. Om de door jou gestelde doelen te bereiken, ben je waarschijnlijk dagelijks bezig met het volgende:

 

 

AANMELDEN

 

Om een franchisenemer te worden bij FlexFirst doorloop je de aanmeldprocedure van zes fases. Wil jij starten met jouw uitzendbureau? Meld je dan aan via het onderstaande aanmeldingsformulier of mail naar carriere@flexfirst.nl. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met je op voor een intakegesprek. Is de eerste indruk aan beide kanten goed? Dan nodigen we je graag uit voor een eerste, persoonlijke kennismaking bij ons hoofdkantoor in Best (Noord-Brabant).

 

Natuurlijk kun je ook telefonisch contact opnemen indien je vragen hebt of vrijblijvend meer informatie wil ontvangen! Neem dan contact op met onze Formule Manager via 06 – 43 42 57 05.

 

Meer weten over de aanmeldprocedure  

 

Aanmelden kennismakingsgesprek:

 

U heeft een onjuiste code ingevoerd. Probeer het aub nogmaals.
Naam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Opmerkingen: *