Vacature overzicht


Instructeur techniek VMBO school

Toegevoegd op:
18 april 2019
Provincie:
Noord-Brabant
Plaats:
Eindhoven
Vakgebied:
Overig / Techniek
Opleidingsniveau:
MBO / Geschoold technisch
Dienstverband:
Fulltime
Aantal uur per week:
40 uur
Periode:
Per direct

Volledige omschrijving:

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Instructeur Techniek voor een VMBO-school in Eindhoven.

functie-omschrijving

Het zal voornamelijk gaan om toezicht houden en leerlingen helpen, begeleiden bij het maken van de opdrachten. Ook zullen er voorbereidende lestaken zijn zoals het klaarzetten van materiaal, snijden/ zagen van platen.

Het is een pre als de instructeur de machines( draaibank, frees, boorkolom etc)  kent zodat hij kan helpen bij het instellen ervan.  

Verder zaken zoals toezicht houden bij de kluisjes als de leerlingen zich omkleden en aan het einde van de les samen met de leerlingen en docent ervoor zorgen dat het plein netjes achtergelaten wordt. 

 

Het is de bedoeling dat de instructeur inzetbaar is op heel het plein. Dus ook bij M&T. Hier zal het vooral gaan om toezicht houden en de leerlingen op weg helpen/begeleiden bij de opdrachten die ze met de auto's moeten doen. Je moet de leerlingen motiveren en er op toezien dat ze de lestijd effectief besteden aan het werk houden als de docent met andere leerlingen bezig is in het theorie lokaal. Bij M&T zijn de leerlingen met verschillende opdrachten op diverse plaatsen in het lokaal bezig en de docent kan dan niet op alle leerlingen tegelijkertijd het toezicht houden. 

 

Het kan ook zijn dat zijn hulp gevraagd wordt bij installatietechniek. Ook daar zal het gaan om motiveren , begeleiden en toezicht houden. 
Naar verwachting zal de er de meeste behoefte zijn aan toezicht en extra handen zijn bij PIE en M&T. 

functie-eisen

  • MBO niveau 3/4  techniek profiel
  • Leeftijd
  • Veiligheidsvoorschriften naleven en op corrigeren
  • Brede kennis van techniek
  • Affiniteit met VMBO leerlingen
  • Proactief
  • Samen kunnen werken
  • Mannetje kunnen staan in de vakgroep

OVER FLEXFIRST

FlexFirst is een algemeen uitzendbureau dat thuis is in alle marktsegmenten. Onze vestigingen zijn in handen van lokale franchise ondernemers, zij zetten net dat stapje extra voor je om de functie te vinden die past bij jou en je talenten. Altijd één vaste contactpersoon die bekend is in jouw omgeving, dat maakt onze organisatie persoonlijk en vertrouwd. FlexFirst streeft naar de juiste balans tussen groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te waarborgen en klein genoeg zijn om flexibel en snel te reageren op nationale marktontwikkelingen.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Daan van den Heuvel via 06 53 98 51 05 of stuur een mail naar dvandenheuvel@flexfirst.nl

Locatie:


Solliciteer direct

Vacature aanbieder:

Daan van den Heuvel

FlexFirst Ondernemer

06 - 53 98 51 05
dvandenheuvel@flexfirst.nl

Terug