Klantcase De Enck 

Ben je op zoek naar een baan? Bij FlexFirst ben je verzekerd van een persoonlijke benadering, je bent geen nummertje, maar een persoon met een eigen verhaal! Dit is waar FlexFirst voor staat en dagelijks in de praktijk waar maakt. Dit hebben we wederom aangetoond bij het vervullen van de veelzijdige functie Horeca Manager bij de Enck in Oirschot.

 

De case

De Enck in Oirschot kent duizenden eigenaren, veel mensen zijn namelijk vanuit diverse invalshoeken betrokken bij deze organisatie. Met zo veel ogen op het Sociaal Cultureel Centrum gericht was het vervullen van de vacature geen eitje. De nieuwe Horeca Manager moest aan allerlei eisen gaan voldoen om in het gewenste plaatje te passen.

 

Onze aanpak

FlexFirst is heeft allereerst de vacature uitgebreid doorgesproken met de opdrachtgever, om zo te achterhalen wat de vacature inhield en wat er verwacht werd van de nieuwe Horeca Manager. Bij het bezoeken van de locatie werd al snel duidelijk dat de Enck zich heeft  ontwikkeld tot thuisbasis voor bedrijven, verenigingen, bejaarden, jongeren en cursisten op gebied van muziek, dans, zang en toneel. De vacaturetekst is vervolgens zo herschreven dat de belangrijkste accenten in de vacature extra werden benadrukt.

 

Al snel stroomden de eerste reacties binnen, zelfs vanuit Rijssen stonden mensen te springen om op kennismakend gesprek te komen bij de Enck. De eerste ronde, waarbij veel van de kandidaten die gereageerd hadden waren uitgenodigd, vond plaats bij het hoofdkantoor van FlexFirst in Best. Hierbij heeft iedere kandidaat de kans gekregen om zijn/haar verhaal en motivatie toe te lichten. Van deze intakegesprekken is een profielschets gemaakt, waar niet alleen de werkervaring werd beschreven maar ook de ambities, competenties en motivatie van de kandidaten.

 

Met een groot aantal CV’s van geschikte kandidaten is FlexFirst wederom een bezoek gebracht aan de Enck, die al snel vier kandidaten uitkozen om uit te nodigen. Na twee gesprekrondes bij de Enck met vier verschillende personen bleek de geschikte kandidaat al net zo enthousiast te zijn over de Enck en is het contract getekend.

 

Conclusie

Deze aanpak lijkt niet alleen zeer tijdrovend, maar dat is hij ook. Wel voelen alle kandidaten zich echt gehoord. De tijd die je als bemiddelaar in zowel de kandidaat als in de opdrachtgever investeert, betaalt zich uit en levert FlexFirst bovendien weer een aantal ambassadeurs op! Kwaliteit is bij ons prioriteit.

 

 

//www.flexfirst.nl/page/_news_ajax
44Reageer

Naam:
Reactie:
Code: (onleesbaar?) codeReacties

//www.flexfirst.nl/page/comments_update
news_nieuws/Klantcase_deEnck
nl