Vacature overzicht


Kok

Toegevoegd op:
18 april 2019
Provincie:
Noord-Brabant
Plaats:
Best
Vakgebied:
Overig
Opleidingsniveau:
LBO / MBO
Dienstverband:
Fulltime / Parttime
Aantal uur per week:
20 - 40 uur
Periode:
Per direct

Volledige omschrijving:

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Kok in de regio Best.

Taken

  • Verantwoordelijk voor het produceren van de braadafdeling.
  • Produceren volgens productspecificatie.
  • Presentatie volgens specificatie.
  • Verpakken volgens specificatie.
  • Accuraat reageren op defecte machines.
  • Registratie rendement controleren en alert reageren bij afwijkingen in processen.
  • Gespecialiseerde producten lijst 7-8 vallen niet onder verantwoordingen van de kok, moet hiervan wel kennis van hebben.
  • De werkzaamheden zodanig laten verlopen dat aan de wettelijke eisen wordt voldaan (proceshygiëne en registraties van procescontrole en registratie zijn hier de sleutelwoorden).
  • Waar nodig bijsturen van de werkzaamheden.
  • Rapporteren aan de leidinggevenden.
  • Huisreglement moet worden nageleefd.

Bevoegdheden

De kok dient de werkzaamheden volgens specificaties en instructies van de productieleider uit te voeren. Hij is verplicht de producten op kwaliteit te beoordelen en het eventueel volgens specificaties af te keuren en retour te sturen. De kok is bevoegd te controleren of de regels met betrekking tot hygiëne, bedrijfsregels en wettelijke regels worden nageleefd door medewerkers en leveranciers. Als dit niet het geval is dient hij in overleg met de productieleider welldone corrigerend op te treden en waar nodig maatregelen te treffen om het een en ander op te heffen of te voorkomen.

Verantwoordelijkheden

De kok is verantwoordelijk voor een juiste uitvoering van alle werkzaamheden die onder zijn werkterrein vallen, inclusief het voldoen aan de wettelijke eisen, hygiënenormen, bedrijfsregels, e.d.) De kok is verantwoordelijk voor de bereide producten die beschikbaar gesteld worden voor de koude keuken en de verpakkingsafdeling Welldone. Deze dienen te voldoen aan de kwalitatieve- en kwantitatieve normen. De kok is verantwoordelijk voor een juiste beleving op de afdeling. De kok is verantwoordelijk voor de terugkoelcel.

Functie-eisen

Kennis

  • In bezit van een basis-koksdiploma.
  • Vakkennis op het gebied van wild en gevogelte.
  • Kennis van relevante producttechnieken.
  • Kennis van organisatieprocessen. 

Vaardigheden

  • Sociale- en communicatieve vaardigheden (d.w.z. duidelijk, begrijpelijk en overtuigend kunnen communiceren met de medewerkers en leidinggevende).
  • Goed kunnen luisteren.
  • Vaardigheid in plannen en organiseren.
  • Vermogen onder druk te presteren.
  • Flexibel

OVER FLEXFIRST

FlexFirst is een algemeen uitzendbureau dat thuis is in alle marktsegmenten. Onze vestigingen zijn in handen van lokale franchise ondernemers, zij zetten net dat stapje extra voor je om de functie te vinden die past bij jou en je talenten. Altijd één vaste contactpersoon die bekend is in jouw omgeving, dat maakt onze organisatie persoonlijk en vertrouwd. FlexFirst streeft naar de juiste balans tussen groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te waarborgen en klein genoeg zijn om flexibel en snel te reageren op nationale marktontwikkelingen.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Daan van den Heuvel via 06 53 98 51 05 of stuur een mail naar dvandenheuvel@flexfirst.nl

Locatie:


Solliciteer direct

Vacature aanbieder:

Daan van den Heuvel

FlexFirst Ondernemer

06 - 53 98 51 05
dvandenheuvel@flexfirst.nl

Terug