Vacature overzicht


Leerling Schilder

Toegevoegd op:
5 april 2019
Provincie:
Plaats:
Rotterdam
Vakgebied:
Bouw
Opleidingsniveau:
LBO
Dienstverband:
Fulltime
Aantal uur per week:
40 uur
Periode:
Per direct

Volledige omschrijving:

Wij zijn op zoek naar een leerling Schilder (fulltime) die het vak wil leren en worden opgeleid. Ben je op zoek naar een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving in de regio Rotterdam? Reageer dan snel!

Wij bieden

Een uitstekend salaris! Een interessante afwisselende baan in het dynamische en moderne organisatie, met een fulltime arbeidscontract en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij volgen de CAO die bij onze opdrachtgever van toepassing is. Jij bent bij ons verzekerd van de juiste primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vanaf de 1e werkdag. Goed werkgeverschap en het bieden van zekerheden is voor ons vanzelfsprekend!

functie

In deze functie verricht je onder begeleiding diverse werkzaamheden zoals schilderen, schuren, sausen etc.

Hiervoor voldoe je aan de volgende kenmerken:

  • Je bent in het bezit van een VCA en rijbewijs B
  • Je bent flexibel
  • Je hebt goede contactuele vaardigheden

OVER FLEXFIRST

FlexFirst is een algemeen uitzendbureau dat thuis is in alle marktsegmenten. Onze vestigingen zijn in handen van lokale franchise ondernemers, zij zetten net dat stapje extra voor je om de functie te vinden die past bij jou en je talenten. Altijd één vaste contactpersoon die bekend is in jouw omgeving, dat maakt onze organisatie persoonlijk en vertrouwd. FlexFirst streeft naar de juiste balans tussen groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te waarborgen en klein genoeg zijn om flexibel en snel te reageren op nationale marktontwikkelingen.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Fanny van Dalen via 06 – 43 13 64 35 of stuur een mail naar fvandalen@flexfirst.nl.

Locatie:


Solliciteer direct

Vacature aanbieder:

Fanny van Dalen

FlexFirst Ondernemer

06 - 4313 6435
fvandalen@flexfirst.nl

Terug