FLEXFIRST MULTILINGUAL, STERK IK TALEN(T)!

Afgelopen week heeft Mariëlle Dekkers de FlexFirst franchiseovereenkomst officieel ondertekend. Na jarenlang als Sales Manager gewerkt te hebben bij ACSI Publishing, werd het tijd voor iets nieuws. Met trots kunnen we zeggen dat de franchiseformule van FlexFirst haar het meeste aansprak. Vanaf 1 september 2017 opent Mariëlle de deuren van haar eigen kantoor in een bijzonder en sfeervol bedrijfsverzamelgebouw: het voormalige Augustinus- klooster in Nijmegen.  

 

De liefde voor de uitzendbranche komt bij Mariëlle niet uit de lucht vallen. In het verleden is zij namelijk werkzaam geweest als Consulente voor de Werving en Selectie van uitzendkrachten bij een grote landelijke organisatie. Daarna heeft ze ruim dertien jaar gewerkt in de toeristische branche. Een dienstverlenend en zeker ook commercieel vakgebied.

 

Specialisme Talen

Mariëlle is dus gewend om in een internationale omgeving te werken en beheerst dan ook meerdere talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans. Het is dan ook logisch dat ze haar pijlen gaat richten op het vervullen van Multilingual (meertalige) vacatures voor internationaal georiënteerde organisaties uit Nijmegen en omgeving. De focus ligt hierbij op startende en ervaren MBO, HBO en WO professionals voor vaste, tijdelijke en projectmatige functies.

 

Duurzaam

Mariëlle is te beschrijven als een enthousiaste en open persoonlijkheid. Vanuit haar eerdere commerciële functies weet ze op eenvoudige wijze contact te leggen, waarbij ze de focus legt op het uitbouwen van duurzame en integere zakenrelaties. Verkoopkansen laat Mariëlle niet aan haar voorbij gaan en ze haalt voldoening uit ieder succes dat ze boekt.

 

Trots

FlexFirst is zeer trots op de komst van Mariëlle. Namens het hele team van franchisenemers en de Back Office wensen wij haar veel succes! We hebben er alle vertrouwen in dat ze haar ondernemers-droom gaat verwezenlijken. Ben je ooit op zoek naar een businesspartner die kan achterhalen of de sollicitant zijn of haar talen beheerst of zoek je een baan waarin je jouw talenkennis kan benutten? Neem gerust eens contact op met FlexFirst Multilingual.

 

 


 

//www.flexfirst.nl/page/_news_ajax
46