Vacature overzicht


Montage Medewerker (koppel)

Toegevoegd op:
8 april 2019
Provincie:
Noord-Holland
Plaats:
Leiden
Vakgebied:
Bouw
Opleidingsniveau:
MBO
Dienstverband:
Fulltime
Aantal uur per week:
40 uur
Periode:
In overleg

Volledige omschrijving:

Voor een project van 1 jaar zijn wij op zoek naar twee Montage Medewerkers die samen aan het werk willen in regio Leiden.

 

Het gaat hierbij om het plaatsen van glasdelen in badkamers en toiletten. Dit moet in 226 woningen gebeuren, waarbij je samen 1 woning per dag aanpakt. 

 

We zoeken iemand die technisch en representatief is. Daarnaast ben je in het bezit van een VCA of bereid deze (via FlexFirst) te behalen. Ben jij woonachtig in de omgeving van Leiden en beschikbaar vanaf augustus dit jaar? Dan hebben wij werk voor jou voor een periode van minimaal een jaar!

OVER FLEXFIRST

FlexFirst is een algemeen uitzendbureau dat thuis is in alle marktsegmenten. Onze vestigingen zijn in handen van lokale franchise ondernemers, zij zetten net dat stapje extra voor je om de functie te vinden die past bij jou en je talenten. Altijd één vaste contactpersoon die bekend is in jouw omgeving, dat maakt onze organisatie persoonlijk en vertrouwd. FlexFirst streeft naar de juiste balans tussen groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te waarborgen en klein genoeg zijn om flexibel en snel te reageren op nationale marktontwikkelingen.

 

Nieuwsgierig en wil je voor dit project in aanmerking komen? Stuur dan je CV naar ktenbroek@flexfirst.nl. Voor vragen kun je bellen met Kim ten Broek; 06-53924852.

 

Locatie:


Solliciteer direct

Vacature aanbieder:

Kim ten Broek

FlexFirst Ondernemer

06 53924852
ktenbroek@flexfirst.nl

Terug