Vacature overzicht


Servicemonteur

Toegevoegd op:
4 april 2019
Provincie:
Noord-Holland
Plaats:
Naarden
Vakgebied:
Techniek
Opleidingsniveau:
MBO
Dienstverband:
Fulltime
Aantal uur per week:
40 uur
Periode:
Per direct

Volledige omschrijving:

Voor onze opdrachtgever Elseco zijn we op zoek naar een servicemonteur voor verschillende locaties in Nederland. 

 

Als servicemonteur hecht je veel waarde aan eigen verantwoordelijkheid, kwaliteit en collegialiteit. Je gaat namelijk aan de slag bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van liftbeveiliging en camerasystemen. Een praktische, klantgerichte instelling komt hierbij ook goed van pas! Voor je servicewerkzaamheden ga je er vooral zelfstandig op uit, maar je zult ook in teamverband werken. Je beschikt over kennis van alle type besturingen en regelingen en bent in staat moderniseringen uit te voeren. Je bent dus van alle markten thuis.

 

De werkzaamheden starten vanuit je woonplaats, waarbij je een maximale reistijd van anderhalf uur heen en terug hebt. Eén uur reistijd is voor je eigen kosten, maar de resterende uren worden uiteraard vergoed. Je werkgebied is name Noord-Brabant, maar werkzaamheden kunnen ook daarbuiten plaatsvinden.

Wij bieden

Een leuke en uitdagende job bij een jong en dynamisch bedrijf dat in een relatief korte tijd een reputatie heeft opgebouwd van betrouwbaarheid, vakmanschap en flexibiliteit. Je krijgt niet alleen een marktconforme beloning, maar werkt ook onder goede arbeidsomstandigheden (CAO-Klein Metaal). Je krijgt de kans een bijdrage te leveren aan de groei van dit mooie en innovatieve bedrijf. Hierin krijg je verantwoordelijkheid en heb je evengoed ruimte van vrijheid. Bovendien heb je de beschikking over zowel een auto als mobiele telefoon van de zaak!

Werkzaamheden

  • Zelfstandig verrichten van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden
  • Het realiseren van sensorlijsten van liften

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau
  • Een opleiding en/of ervaring in de lifttechniek
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • Een goed probleemoplossend vermogen hebben
  • In het bezit zijn van rijbewijs B (E)
  • Het VCA certificaat behaald hebben (Basiscursus Veiligheid)
  • Bereid zijn tot het meedraaien in de storingsdienst (ook in de weekenden)

OVER FLEXFIRST

FlexFirst is een algemeen uitzendbureau dat thuis is in alle marktsegmenten. Onze vestigingen zijn in handen van lokale franchise ondernemers, zij zetten net dat stapje extra voor je om de functie te vinden die past bij jou en je talenten. Altijd één vaste contactpersoon die bekend is in jouw omgeving, dat maakt onze organisatie persoonlijk en vertrouwd. FlexFirst streeft naar de juiste balans tussen groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te waarborgen en klein genoeg zijn om flexibel en snel te reageren op nationale marktontwikkelingen.

 

Voldoe je aan bovenstaand profiel en heb je interesse om ons team te komen versterken? Reageer dan op deze vacature door te e-mailen naar rflohr@flexfirst.nl.

Locatie:


Solliciteer direct

Vacature aanbieder:

Roger Flohr

FlexFirst Ondernemer

06-44456764
rflohr@flexfirst.nl

Terug