Opening Hoofdkantoor FlexFirst

Opening pand


Wij zijn trots dat we na een lange periode van verbouwen ons nieuwe hoofdkantoor aan de Bedrijfsweg 1 begin maart hebben betrokken. Een locatie centraal gelegen in Best (Noord-Brabant) en recent geheel gemoderniseerd volgens het principe van duurzaamheid en met de inzet en expertise van lokale ondernemers.


Op vrijdag 24 april 2015  is het pand officieel geopend door algemeen directeur Bart Withagen en de Wethouder van Economische en Financiële zaken John Verheijen.


Withagen lichtte het ontstaan van de franchiseformule toe en gaf aan dat er vele gegadigden zijn die zich willen aansluiten bij de FlexFirst organisatie. Voorwaarde is het hebben van een ruime commerciële ervaring in de uitzendsector en beschikken over het ondernemersvirus! Tevens maakte Withagen gebruik van de gelegenheid om een aantal mensen die meegeholpen hebben met de verbouwing extra in het spotlicht te zetten.


De wethouder benadrukte in zijn speech het innovatieve karakter van FlexFirst en haar Flex-Ondernemers (Franchisenemers). Om een bedrijf zo snel op de kaart te krijgen is een grote mate van inzicht, doorzettingsvermogen en enthousiasme nodig. De wethouder wenste FlexFirst veel succes met haar formule en expansie.


FlexFirst had haar genodigden verzocht geen cadeaus mee te nemen maar een bijdrage te geven aan Stichting KIKA en had een collectebus bij de ingang neergezet. Uiteindelijk is er een mooi bedrag gegaan naar dit goede doel.
Het team van FlexFirst rekent erop u de komende maanden te mogen ontvangen op haar nieuwe kantoor om u te laten zien welke inspirerende omgeving zij werkzaam zijn en waar de back Office activiteiten plaatshebben.


Tot snel ! De koffie staat klaar.

De volgende werkmaatschappijen van de Guldentijd Groep Nederland zijn gevestigd in het nieuwe pand :

Guldentijd FlexFirst Flexable

 

 

 

//www.flexfirst.nl/page/_news_ajax
2