FlexFirst breidt uit in West Nederland

FlexFirst verwelkomt Mohamed el Messaoudi als nieuwe Franchisenemer bij het franchise team. Met de ondertekening van de franchiseovereenkomst trekt FlexFirst verder het land in en ligt op koers om voor het einde van 2018 minimaal vijftien actieve franchisevestigingen door het land te hebben. Het bereiken van een landelijke dekking is hierbij het uiteindelijke doel.

 

Generalist en Specialist

Als franchisenemer is Mohamed zowel generalist als specialist. Dat wil zeggen dat hij vanuit zijn regio Zoetermeer flexibiliseringsoplossingen biedt in alle sectoren. Daarnaast gaat hij zijn kennis, ervaring en netwerk inzetten om vraag en aanbod bij elkaar te brengen in de specifieke Asbest sector. Mohamed ziet in zijn regio in die sector namelijk een groeiende behoefte naar betrouwbaar, gekwalificeerd en gecertificeerd personeel.

 

Ambitie

Mohamed is als zelfstandig ondernemer altijd succesvol geweest. Ook in de uitzendbranche is Mohamed geen vreemde. In het verleden heeft hij een eigen uitzendorganisatie gehad en door de jaren heen is hij deze dynamische branche blijven volgen. Hij ziet dat er veel online bureaus opgericht worden en mist daarbij vooral de persoonlijke touch waar  werkzoekende/werkveranderaars en ook opdrachtgevers naar vragen. Mohamed heeft juist de ambitie een fysieke vestiging in de omgeving van Zoetermeer te openen waar kandidaten nog binnen kunnen lopen en meer over zichzelf kunnen vertellen dan hetgeen dat er op hun cv staat. Deze persoonlijke benadering past in de aanpak en gedachte van FlexFirst Personeelsbemiddeling.

 

Europese Uitzendorganisatie

FlexFirst wil als organisatie een professionele gesprekspartner zijn voor kandidaten en opdrachtgevers uit alle vakgebieden. Zoals eerder gemeld is het laatste toegevoegde label FlexFirst EU-recruitment daarvan een goed voorbeeld. “Als taal geen barrière is” dan kunt ook u ook terecht bij FlexFirst. FlexFirst heeft de ambitie om in 2019 door te groeien naar een Europese Uitzendorganisatie.

 

Heeft u interesse in een kennismakingsgesprek met Mohamed, dan kunt u zijn gegevens vinden op www.flexfirst.nl of neem rechtstreeks contact op via 06 - 3330 3588.

//www.flexfirst.nl/page/_news_ajax
66Reageer

Naam:
Reactie:
Code: (onleesbaar?) codeReacties

//www.flexfirst.nl/page/comments_update
news_nieuws/nieuwe_franchisenemer_mohamed
nl