FlexFirst opent vestiging in Rotterdam

 

FlexFirst opent per 1 september een vestiging in Rotterdam. Vanuit deze nieuwe locatie gaat Fanny van Dalen aan de slag om FlexFirst op de kaart te zetten en de naamsbekendheid van de uitzendorganisatie en franchiseformule in die regio te vergroten!

Een oproep met resultaat

Eind juni startte FlexFirst de zoektocht naar een Recruiter uit regio Rotterdam voor een nieuw te openen vestiging. Niet veel later troffen we de oproep van Fanny via een bericht dat Rob Mes publiceerde op zijn LinkedIn pagina. Rob Mes is via LinkedIn bekend geworden als online verbinder op de arbeidsmarkt. Dagelijks zet hij zich in om werkgevers en werkzoekenden via LinkedIn met elkaar in contact te brengen. Sinds Rob in 2013 met pensioen is gegaan en zijn netwerk actief is gaan inzetten steeg het aantal connecties ontzettend snel. Inmiddels heeft hij meer dan 66.600 volgers en krijgen zijn publicaties zo’n 30.000 views. Niet zo gek dat de oproep van Fanny ook op de computerschermen bij FlexFirst voorbij kwam.

Snel schakelen

In de uitzendbranche is snel schakelen vaak een must om de juiste match te maken. “Een beschikbare Recruiter met ervaring, die voornamelijk bemiddeld heeft in de Bouw en Techniek?! Die kans mochten we niet laten schieten”, aldus Operationeel Manager Djamella Mies. Er is direct contact opgenomen met Fanny om haar te enthousiasmeren voor FlexFirst en om meer over haar wensen te weten te komen. Twee gesprekken en een aanbieding later heeft Fanny haar contract ondertekend en heeft FlexFirst er een collega bij.

‘Ik wil een FlexFirst’er worden’

Ook Fanny is erg blij met het resultaat dat het netwerk van Rob heeft opgeleverd, zo vertelt ze; “Via Rob Mes heb ik een oproep geplaatst als werkzoekende, al vrij snel liep het storm en kwamen allerlei bureaus met vragen en aanbiedingen. Zo ook FlexFirst, degene die ik aan de lijn had vertelde direct met veel passie over het bedrijf en haar werkgever. Ook het feit dat je als franchisenemer aan de slag kan sprak mij enorm aan aangezien ik het zelfstandig ondernemerschap al overwogen had. Tijdens het gesprek was de klik die we aan de telefoon hadden er ook direct. Na een tweede gesprek op het hoofdkantoor wist ik het zeker, ik wil graag een FlexFirst'er worden. Toen daar het verlossende antwoord kwam en mij een contract werd aangeboden kon ik mijn geluk niet op. Ik mag per 1 september beginnen en kan niet wachten om te starten.”

Gedeelde kernwaarden

De kracht van FlexFirst is de persoonlijke en lokale aanpak. “Door dichtbij opdrachtgevers en werkzoekenden zitten, leer je hen echt goed kennen en kunnen we de juiste match maken. Een collega die uit de regio komt kent de lokale markt als geen ander, daardoor weten we waar de behoefte ligt bij bedrijven in de omgeving en zijn sterk in het snel vinden en matchen van de juiste kandidaat”, licht Djamella toe. Fanny staat net als FlexFirst voor een persoonlijke benadering en het leveren van kwaliteit. Voor FlexFirst zijn die kernwaardes van belang en vormen de basis voor een samenwerking.

Ambitie

De ambitie van Fanny is om met haar persoonlijke aanpak de eerste keuze te worden van opdrachtgevers en uitzendkrachten in de regio en zo langdurige samenwerkingen aan te gaan. De komende maanden gaat ze gebruiken om potentiele klanten en kandidaten te overtuigen van de toegevoegde waarde van FlexFirst en die van haar in het bijzonder.  

 

Heb je interesse in een kennismakingsgesprek met Fanny, stuur dan een e-mail naar fvandalen@flexfirst.nl.

//www.flexfirst.nl/page/_news_ajax
71