Vacature overzicht


Samensteller / Lasser (gecombineerde functie)

Toegevoegd op:
9 april 2019
Provincie:
Zuid-Holland
Plaats:
Groot-Ammers
Vakgebied:
Techniek
Opleidingsniveau:
MBO
Dienstverband:
Fulltime
Aantal uur per week:
40 uur
Periode:
Per direct

Volledige omschrijving:

Onze opdrachtgever in de regio Gorinchem is specialist op het gebied van (gecertificeerd) lassen, gerobotiseerd lassen, metaalbewerking en engineering. De klanten zijn werkzaam in branches als de offshore, petrochemie en kranenbouw. Door continu te investeren in moderne machines, zorg te dragen voor de beste arbeidsomstandigheden en opleidingen voor onze werknemers, blijven zij klaar voor de toekomst.

Functieomschrijving

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het samenstellen (70% van de tijd) af lassen van constructies en machineonderdelen door middel van doorlassingen en hoeklassen in meerdere lagen. Een deel van het laswerk wordt regelmatig gekeurd door externe bureaus.

Jouw profiel

  • Aantoonbare werkervaring in zowel lassen als samenstellen
  • In het bezit van lasniveau 3
  • In het bezit van Rijbewijs B
  • Tekeningen kunnen lezen
  • Ongecertificeerde kandidaten mogen ook solliciteren
  • Goede werkhouding
  • Leergierigheid

OVER FLEXFIRST

FlexFirst is een algemeen uitzendbureau dat thuis is in alle marktsegmenten. Onze vestigingen zijn in handen van lokale franchise ondernemers, zij zetten net dat stapje extra voor je om de functie te vinden die past bij jou en je talenten. Altijd één vaste contactpersoon die bekend is in jouw omgeving, dat maakt onze organisatie persoonlijk en vertrouwd. FlexFirst streeft naar de juiste balans tussen groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te waarborgen en klein genoeg zijn om flexibel en snel te reageren op nationale marktontwikkelingen.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Fanny van Dalen via 06 – 43 13 64 35 of stuur een mail naar fvandalen@flexfirst.nl.

Locatie:


Solliciteer direct

Vacature aanbieder:

Fanny van Dalen

FlexFirst Ondernemer

06 - 4313 6435
fvandalen@flexfirst.nl

Terug