Vacature overzicht


Service engineer Safety & Security

Toegevoegd op:
18 februari 2019
Provincie:
Noord-Brabant
Plaats:
Best
Vakgebied:
ICT / Techniek
Opleidingsniveau:
HBO / MBO
Dienstverband:
Fulltime
Aantal uur per week:
40 uur
Periode:
Per direct

Volledige omschrijving:

Ben jij een ervaren beveiligingsspecialist met kennis van IP en wil jij werken voor één van de meest innoverende bedrijven op het gebied van Security binnen Smart-buildings. Houd je van technische uitdagingen, nieuwe technieken en veel afwisseling? Lees dan snel verder

Jouw rol

In de rol van Safety en Security specialist ben je verantwoordelijk voor het implementeren en onderhouden van state-of-the-art security oplossingen. Op basis van projecten kom je steeds weer in aanraking met de nieuwste technieken en systemen. Samen met je directe collega’s en een team van engineers ontwerp, implementeer en onderhoud je innovatieve beveiligingsoplossingen. Door gebruik te maken van de nieuwste producten en technieken, een creatieve geest en oplossing gerichtheid zorg je ervoor dat ieder project weer tot een succes wordt gemaakt.

We zoeken een sterke teamspeler die gemakkelijk contact maakt, die ondernemend, pro-actief, leergierig en creatief is met een ‘can do’ mentaliteit en die aansluit bij het team.

Over de organisatie

De organisatie levert al ruim 25 jaar complete netwerk oplossingen. Ze maken slimme combinaties tussen verschillende netwerk (IP) componenten. Daardoor verlopen de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers beter en kunnen we enorme kostenbesparingen realiseren.

 

Het bedrijf levert geavanceerde maatwerk physical security oplossingen op gebied van geïntegreerde beveiliging vraagstukken. Hierbij ligt de focus op open, integreerbare op IP-gebaseerde oplossingen .

Functie-eisen

 • Vriendelijk & klantgericht
 • Oplossing gericht
 • Kennis en ervaring in Video Surveillance Systemen
 • Kennis en ervaring in Beveiligingscamera’s
 • Kennis en ervaring Toegangscontrole
 • Kennis van IP, Servers en Opslag.
 • Goed in de Nederlandse taal en geschrift.
 • Afgeronde MBO/HBO opleiding
 • Een pre is wanneer je in het bezit bent van CCNA (Cisco Certified Network Associate)

Taken             

 • Security projecten van A tot Z implementeren en onderhouden
 • Assisteren van de engineerafdeling bij het bedenken van geïntegreerde oplossingen
 • Bijhouden van kennis op het gebied van innovatie, integratie en security

OVER FLEXFIRST

FlexFirst is een algemeen uitzendbureau dat thuis is in alle marktsegmenten. Onze vestigingen zijn in handen van lokale franchise ondernemers, zij zetten net dat stapje extra voor je om de functie te vinden die past bij jou en je talenten. Altijd één vaste contactpersoon die bekend is in jouw omgeving, dat maakt onze organisatie persoonlijk en vertrouwd. FlexFirst streeft naar de juiste balans tussen groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te waarborgen en klein genoeg zijn om flexibel en snel te reageren op nationale marktontwikkelingen.

 

Krijg jij energie van deze omschrijving en zie je jezelf passen op deze functie? Neem dan contact op met Wim van Herk via 06 - 8387 0763 of stuur een mail naar wvanherk@flexfirst.nl.

Locatie:


Solliciteer direct

Vacature aanbieder:

Wim van Herk

FlexFirst Ondernemer

06 - 83 87 07 63
wvanherk@flexfirst.nl

Terug