Vacature overzicht


Service Monteur Windturbines

Toegevoegd op:
9 april 2019
Provincie:
Friesland
Plaats:
Bolsward
Vakgebied:
Techniek
Opleidingsniveau:
MBO
Dienstverband:
Fulltime
Aantal uur per week:
40 uur
Periode:
Per direct

Volledige omschrijving:

Werkzaamheden

Als service monteur ben je primair verantwoordelijk voor het uitvoeren van inspecties, onderhoud, modificaties en reparaties aan rotorbladen van alle merken en types windturbines. Alle werkzaamheden worden in teamverband uitgevoerd. Inspecties worden uitgevoerd door middel van Rope Access (industrieel klimmen) en reparaties met behulp van een skyclimber, zowel bij windturbines op het land als op zee. Binnen het bedrijf word je als service monteur tevens ingezet voor het uitvoeren van inspecties, reparaties en onderhoud aan hydraulische, mechanische, en elektrotechnische delen van windturbines. Het werk kan met zich meebrengen dat dit op onregelmatige tijden wordt uitgevoerd en dat je gedurende een langere periode van huis bent. Tevens draai je mee in een (weekend) storingsdienst. Het betreft dan ook een baan met veel afwisseling en uitdaging.

functie-eisen

  • Een afgeronde technische opleiding op MBO niveau;
  • Een basis VCA- en BHV-certificaat alsmede een NEN-3140 certificaat / aanwijzing of ben je bereid om deze te halen. Het hebben van deze certificaten heeft een sterke pré.
  • Kennis en ervaring met het verwerken van composieten zoals polyester en epoxy of ben je bereid om dit te leren. Het hebben van kennis en ervaring heeft een sterke pré.
  • IRATA level-1, 2 of 3 certificaat voor het werken op hoogte of ben je bereid om deze te halen. Het hebben van een IRATA certificaat heeft een sterke pré.
  • Een rijbewijs B(E);
  • Geen hoogtevrees en claustrofobie;
  • Goede fysiek gesteldheid;
  • Standplaats is Heerenveen (+/- 30 km).

OVER FLEXFIRST

FlexFirst is een algemeen uitzendbureau dat thuis is in alle marktsegmenten. Onze vestigingen zijn in handen van lokale franchise ondernemers, zij zetten net dat stapje extra voor je om de functie te vinden die past bij jou en je talenten. Altijd één vaste contactpersoon die bekend is in jouw omgeving, dat maakt onze organisatie persoonlijk en vertrouwd. FlexFirst streeft naar de juiste balans tussen groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te waarborgen en klein genoeg zijn om flexibel en snel te reageren op nationale marktontwikkelingen.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Ronald Oppedijk via 06 83 05 55 02 of stuur een mail naar roppedijk@flexfirst.nl

Locatie:


Solliciteer direct

Vacature aanbieder:

Ronald Oppedijk

FlexFirst Ondernemer

06 - 83 05 55 02
roppedijk@flexfirst.nl

Terug