Vacature overzicht


Servicemonteur Elektrisch

Toegevoegd op:
2 november 2018
Provincie:
Noord-Brabant
Plaats:
Veldhoven
Vakgebied:
Industrie & Productie / Techniek
Opleidingsniveau:
MBO
Dienstverband:
Fulltime
Aantal uur per week:
40 uur
Periode:
Per direct

Volledige omschrijving:

De functie

Voor een van onze opdrachtgevers uit omgeving Eindhoven zijn we op zoek naar een Servicemonteur Elektrisch. Als Elektromonteur maak je deel uit van de afdeling Installatie en Service. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het spanningsloos uitvoeren van diverse elektrotechnische werkzaamheden. Dit betreft het oplossen van storingen, het uitvoeren van onderhoud en het installeren / aansluiten van nieuw te plaatsen poort- en slagboombesturingen als ook camera- en toegangscontrolesystemen.

Wij vragen

  • Een afgeronde MBO opleiding, richting Elektrotechniek en/of een ruime ervaring in soortgelijke werkzaamheden.
  • Verder ben je bij voorkeur reeds in het bezit van je certificaat Basisveiligheid en uiteraard je rijbewijs.
  • Daarnaast beschik je over een goede kennis van VCA- en Arbo-normen als ook veiligheidsregels.
  • Als persoon beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je stressbestendig en beschik je over een no-nonsense mentaliteit.

OVER FLEXFIRST

FlexFirst is een algemeen uitzendbureau dat thuis is in alle marktsegmenten. Onze vestigingen zijn in handen van lokale franchise ondernemers, zij zetten net dat stapje extra voor je om de functie te vinden die past bij jou en je talenten. Altijd één vaste contactpersoon die bekend is in jouw omgeving, dat maakt onze organisatie persoonlijk en vertrouwd. FlexFirst streeft naar de juiste balans tussen groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te waarborgen en klein genoeg zijn om flexibel en snel te reageren op nationale marktontwikkelingen.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Daan van den Heuvel via 06 53 98 51 05 of stuur een mail naar dvandenheuvel@flexfirst.nl

Locatie:


Solliciteer direct

Vacature aanbieder:

Daan van den Heuvel

FlexFirst Ondernemer

06 - 53 98 51 05
dvandenheuvel@flexfirst.nl

Terug