Vacature overzicht


Sjouwer Steigerbouw

Toegevoegd op:
8 april 2019
Provincie:
Zuid-Holland
Plaats:
Rotterdam
Vakgebied:
Bouw
Opleidingsniveau:
LBO / Bouwplaats medewerker
Dienstverband:
Fulltime
Aantal uur per week:
40 uur
Periode:
Per direct

Volledige omschrijving:

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Sjouwer Steigerbouw in de regio Rotterdam.

functie

Heb jij ambities in de bouw? Geen hoogtevrees en niet bang om hard te werken? Heb je een VCA, rijbewijs en eigen vervoer? En ben je betrouwbaar in opkomst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wegens drukte bij onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een enthousiaste Sjouwer Steigerbouw die het vak van steigerbouwer in de praktijk wil leren en opgeleid wil worden! Als Sjouwer ben je met je collega's verantwoordelijk voor het veilig opbouwen, afbreken en onderhouden van steigerwerk (tubelock). Jij gaat mee met een ervaren Eerste Steigerbouwer en leert het vak in de praktijk!

werkzaamheden

  • Aanvoeren van materiaal
  • Assisteren bij (de)montage van steigermateriaal
  • Instructies opvolgen van Eerste Steigerbouwer

OVER FLEXFIRST

FlexFirst is een algemeen uitzendbureau dat thuis is in alle marktsegmenten. Onze vestigingen zijn in handen van lokale franchise ondernemers, zij zetten net dat stapje extra voor je om de functie te vinden die past bij jou en je talenten. Altijd één vaste contactpersoon die bekend is in jouw omgeving, dat maakt onze organisatie persoonlijk en vertrouwd. FlexFirst streeft naar de juiste balans tussen groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te waarborgen en klein genoeg zijn om flexibel en snel te reageren op nationale marktontwikkelingen.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Fanny van Dalen via 06 – 43 13 64 35 of stuur een mail naar fvandalen@flexfirst.nl.

Locatie:


Solliciteer direct

Vacature aanbieder:

Fanny van Dalen

FlexFirst Ondernemer

06 - 4313 6435
fvandalen@flexfirst.nl

Terug