Vacature overzicht


2D / 3D Tekenaar – Engineer

Toegevoegd op:
5 april 2019
Provincie:
Friesland
Plaats:
Joure
Vakgebied:
Industrie & Productie
Opleidingsniveau:
HBO / MBO
Dienstverband:
Fulltime
Aantal uur per week:
40 uur
Periode:
Per direct

Volledige omschrijving:

Heb jij een afgeronde HBO studie en ben je op zoek naar een baan waar je jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan hebben wij de ideale kans voor jou! Als tekenaar/engineer ben je binnen het bedrijf een belangrijke schakel tussen de klant en de fabriek. Je krijgt een grote verantwoordelijkheid voor het aanleveren van tekeningen voor de productie. Je construeert tekeningen van het product en de onderdelen hiervan. Verder ben je verantwoordelijk voor het detailleren en verder door ontwikkelen van de fabricageprocessen. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig en meerdere opdrachten tegelijkertijd zie je als een uitdaging. Het tekenpakket Inventor / Autocad kent geen geheimen voor jou.

 

Kun jij goed zelfstandig werken, spreek jij de taal van de werkvloer en kun je daarnaast goed in teamverband opereren? Dan ben jij voor ons de juiste kandidaat!

Wat bieden wij?

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
  • Salaris conform ervaring en opleiding;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Je komt te werken in een hecht team bij een dynamisch en groeiend bedrijf.

Wat vragen wij?

  • MBO / HBO werk- en denkniveau (werktuigbouwkunde/metaal);
  • Bij voorkeur ervaring in het fabricageproces van transportmiddelen;
  • Ervaring met 3D Inventor / Autocad is gewenst;
  • Een goede motivatie en teamgeest;
  • Accuraat en zelfstandig;
  • Flexibele, collegiale instelling en verantwoordelijkheidsgevoel.

OVER FLEXFIRST

FlexFirst is een algemeen uitzendbureau dat thuis is in alle marktsegmenten. Onze vestigingen zijn in handen van lokale franchise ondernemers, zij zetten net dat stapje extra voor je om de functie te vinden die past bij jou en je talenten. Altijd één vaste contactpersoon die bekend is in jouw omgeving, dat maakt onze organisatie persoonlijk en vertrouwd. FlexFirst streeft naar de juiste balans tussen groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te waarborgen en klein genoeg zijn om flexibel en snel te reageren op nationale marktontwikkelingen.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ronald Oppedijk via 06 83 05 55 02 of stuur een mail naar roppedijk@flexfirst.nl.

Locatie:


Solliciteer direct

Vacature aanbieder:

Ronald Oppedijk

FlexFirst Ondernemer

06 - 83 05 55 02
roppedijk@flexfirst.nl

Terug