Vacature overzicht


Timmermannen gezocht in regio Tilburg

Toegevoegd op:
17 januari 2019
Provincie:
Noord-Brabant
Plaats:
Tilburg
Vakgebied:
Bouw
Opleidingsniveau:
Dienstverband:
Fulltime
Aantal uur per week:
40 uur
Periode:
i.o.

Volledige omschrijving:

Ben jij een van die timmermannen waar wij naar op zoek zijn? Heb jij de laatste (minimaal) vier jaar gewerkt in een timmerfabriek? Dan zoeken wij jou!

 

Voor onze opdrachtgever zoeken wij ervaren Timmermannen die snel kunnen starten. Het bedrijf specialiseert zich in deuren, trappen, kozijnen en houtskeletten.

 

Wat vragen we van jou?

  • Dat jij volledig zelfstandig kan werken met kozijnen, deuren, trappen, houtskelet, enz.
  • Dat je initiatief toont en zelf werk ziet en oppakt.
  • Dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt 

 

Heb je interesse in deze vacature en voldoe jij aan de eisen? Reageer dan nu en wie weet ben jij binnenkort bij onze opdrachtgever aan het werk als timmerman. 

 

OVER FLEXFIRST:

FlexFirst is een algemeen uitzendbureau dat thuis is in alle marktsegmenten. Onze vestigingen zijn in handen van lokale franchise ondernemers, zij zetten net dat stapje extra voor je om de functie te vinden die past bij jou en je talenten. Altijd één vaste contactpersoon die bekend is in jouw omgeving, dat maakt onze organisatie persoonlijk en vertrouwd. FlexFirst streeft naar de juiste balans tussen groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te waarborgen en klein genoeg zijn om flexibel en snel te reageren op nationale marktontwikkelingen.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Junice van de Moosdijk via 06 46 21 39 40 of stuur een mail naar jvandemoosdijk@flexfirst.nl

Locatie:


Solliciteer direct

Vacature aanbieder:

Junice van de Moosdijk

FlexFirst Ondernemer

06 - 46 21 39 40
jvandemoosdijk@flexfirst.nl

Terug