WERVEN VAN EUROPEES PERSONEEL DOET U MET FLEXFIRST EU-RECRUITMENT

Bent u op zoek naar Europese flexkrachten of ZZP’ers voor een project of wilt u structureel flexibele uitzendkrachten inzetten? Dan is FlexFirst EU de partner waarnaar u zoekt. Bij FlexFirst EU leggen we de focus op ambitie en passie voor het vak en maakt het niet uit welke Europese taal onze flexkrachten spreken. 

 

Wij starten ons wervingstraject binnen onze landsgrenzen. Er zijn al veel gekwalificeerde vaklieden naar Nederland afgereisd om hier in de Bouw of Techniek te werken. Zij beschikken over eigen huisvesting en vervoer. Dit sluit aan bij ons streven dat onze Europese flexkrachten hier zelfstandig leven.


Indien we hier niemand kunnen vinden gaan we via ons netwerk werven in andere Europese landen, zoals o.a. Polen, Litouwen en Spanje.
Indien een kandidaat aan de hand van het CV gekwalificeerd is bevonden, nodigen we hem/haar uit voor een uitgebreide intake. We willen al onze kandidaten graag zien en spreken, voordat we hen te werk stellen bij een van onze opdrachtgevers. 

 

Eenmaal aan de slag hebben onze flexkrachten een vast aanspreekpunt die meerdere talen beheerst. Wilt u een team van Europese flexkrachten samenstellen? FlexFirst EU levert altijd minimaal één kandidaat die de Engelse, Duitse of Nederlandse taal beheerst, zodat zij goed kunnen samenwerken met uw medewerkers.

 

ONZE KERNWAARDEN

Persoonlijk & Betrokken
Onze dienstverlening start altijd met een kennismaking tussen uw bedrijf en FlexFirst EU. Tijdens de kennismaking brengen we in kaart wat
uw wensen en behoeften zijn. Hetzelfde doen wij met onze flexwerkers, wij zien nog elke kandidaat in persoon. Zo zorgen wij voor een passende match en blijven we betrokken.


Betrouwbaar & Eerlijk
FlexFirst EU heeft al haar zaken goed geregeld, we zijn aangesloten bij de NBBU (branche organisatie) en SNA geregistreerd. We zorgen voor een tijdige betaling van de salarissen en afdrachten. Bij FlexFirst EU ontvangen flexwerkers hetzelfde loon als andere medewerkers binnen uw bedrijf, wij maken hierin geen verschil.


Wonen & Vervoer
Primaire taak is het bemiddelen van mensen naar werk. Daarnaast streven we ernaar dat onze flexwerkers hier zelfstandig wonen en werken. Om dat te bereiken, helpen we hen uiteraard bij het vinden van kwalitatieve huisvesting en vervoer.

 

ONZE DIENSTEN:

Uitzenden
Uitzendkrachten kunt u onder andere inzetten om een drukke periode op te vangen of voor de (tijdelijke) vervanging van een zieke  medewerker. Uiteraard is de uitzendperiode ook te gebruiken als een verlengde proeftijd. In het uurtarief zijn alle kosten, waaronder loon, afdrachten, ziekte, vakantiegeld en -dagen, inbegrepen.

 
Detacheren
Via detachering kunt u een flexkracht voor een vooraf vastgestelde periode een contract aanbieden. Hiermee biedt u Europese flexwerkers toch een zekere mate van stabiliteit en zekerheid.

 

ZZP’ers
FlexFirst EU kan uw organisatie ook ondersteunen bij het vinden van ZZP’ers. Wij ontzorgen u door de selectie over te nemen en te checken of de ZZP’er de juiste papieren heeft om bij u aan de slag te kunnen.

 

WIJ HEBBEN VEEL ERVARING MET DE SECTOREN:

 

SPECIALIST IN EU-PERSONEEL

Door het hele land dragen Europese flexkrachten bij aan de Nederlandse economie, doordat zij aan de slag gaan bij bedrijven in sectoren waar nauwelijks nog Nederlandse arbeidskrachten voor te vinden zijn. Desondanks ervaren veel bedrijven nog een barrière met betrekking  tot de taal. Daarom biedt FlexFirst EU een optimale begeleiding van de flexkrachten en hebben zij een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie; Dominika Hajda.


Dominika is actief als Recruiter EU binnen ons internationale label. Zij verzorgt het volledige traject van werven, selecteren, bemiddelen en
begeleiden van onze Europese flexkrachten. Dominika gaat voor een persoonlijke benadering en begeleiding. Bij FlexFirst EU leggen wij de focus op ambitie en passie voor het vak en is het niet van belang welke Europese taal onze flexkrachten spreken.

 

FlexFirst ondersteunt bij het vinden en begeleiden van Europees personeel. Laat u door ons adviseren over uw personeelsvraagstuk.

Neem contact op via dhajda@flexfirst.nl of bel naar +316-40110273
Reageer

Naam:
Reactie:
Code: (onleesbaar?) codeReacties

//www.flexfirst.nl/page/comments_update
content_werkgevers/flexfirst_eurecruitment
nl