Vacature overzicht


Werkvoorbereider / Calculator

Toegevoegd op:
4 april 2019
Provincie:
Zuid-Holland
Plaats:
Gorinchem
Vakgebied:
Administratief / Bouw
Opleidingsniveau:
HBO / MBO
Dienstverband:
Fulltime
Aantal uur per week:
40 uur
Periode:
Per direct

Volledige omschrijving:

 

Voor een opdrachtgever ben ik op zoek naar een Werkvoorbereider / Calculator in de regio Arkel of Voorburg. Met jouw heldere manier van communiceren en gezonde bouwkundige kennis vertaal je de inkomende opdrachten naar uitvoering. Je stelt inschrijfdocumenten op en begeleidt de inkooporders en neemt verantwoordelijkheid voor een goede werkvoorbereiding.

Werkzaamheden

Je hebt contact met onderaannemers, vraagt offertes aan en berekent de juiste hoeveelheid materiaal en manuren. Je maakt een planning of projectfasering waarbij je rekening houdt met de technische uitwerking van het pakket van eisen.

 

Je calculeert projecten op basis van gegevens die door het projectmanagement worden aangeleverd. Ontbrekende informatie vraag je op en voor een alternatief voorstel draai jij je hand niet om. Natuurlijk kies je de juiste uitgangspunten en gebruik je de juiste calculatieprogramma’s.

 

Ook heb je contact met gebruikers en opdrachtgever. Samen met de uitvoerder werk je aan de best passende oplossing voor de klant. Elke dag is anders!

profiel

Van samenwerken krijg je energie en je communiceert duidelijk. Ruimtelijk inzicht is één van je pluspunten, maar je kunt ook prima prioriteren, je bent kwaliteitsgericht en houdt van aanpakken. Wanneer er veranderingen zijn tijdens de opdracht ben je flexibel en nadenken over andere oplossingen vind je leuk. Je wilt graag verder groeien in deze functie.

 

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Afgeronde opleiding richting Bouwkunde op MBO/HBO niveau
  • Je hebt 2 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt een VCA-vol (bij voorkeur)
  • Je hebt kennis van calculatieprogramma’s

Wij bieden

Je komt te werken in een collegiale en prettige werkomgeving in een organisatie die zich in de top beweegt. Naast een goed salaris, krijg je een afwisselende functie, met vele mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en ruimte om initiatieven te ontplooien. Hierbij wordt gekeken naar jouw persoonlijke ambities. Er is een loonhuis, er zijn opleidingsplannen en doorgroeimogelijkheden.

 

Eenmaal in dienst, biedt onze opdrachtgever ook nog:

  • 25 vakantiedagen
  • 5 atv dagen
  • 13 tijdspaarfondsdagen
  • Een CAO
  • Tegemoetkoming in pensioen
  • Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering

OVER FLEXFIRST

FlexFirst is een algemeen uitzendbureau dat thuis is in alle marktsegmenten. Onze vestigingen zijn in handen van lokale franchise ondernemers, zij zetten net dat stapje extra voor je om de functie te vinden die past bij jou en je talenten. Altijd één vaste contactpersoon die bekend is in jouw omgeving, dat maakt onze organisatie persoonlijk en vertrouwd. FlexFirst streeft naar de juiste balans tussen groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te waarborgen en klein genoeg zijn om flexibel en snel te reageren op nationale marktontwikkelingen.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Wim van Herk via 06 - 8387 0763 of stuur een mail naar wvanherk@flexfirst.nl.

Locatie:


Solliciteer direct

Vacature aanbieder:

Wim van Herk

FlexFirst Ondernemer

06 - 83 87 07 63
wvanherk@flexfirst.nl

Terug