FlexFirst nu ook in De Kempen en de Peel

Afgelopen week heeft Wim van Herk bij FlexFirst de Franchiseovereenkomst ondertekend en is aan hem het FlexFirst handboek overhandigd. Wim gaat aan de slag in de regio’s De Kempen en De Peel.  Hiermee realiseert FlexFirst een steeds grotere dekking in Zuid Nederland en wordt er ingespeeld op de ‘flexplosie’ die momenteel zorgt voor veel verschuivingen op de arbeidsmarkt. ‘In de afgelopen jaren is het aantal mensen in de flexschil gegroeid met maar liefst dertig procent’, aldus Franchisegever Bart Withagen.

 

Generalist

In een tijd waarin personeel steeds schaarser wordt, ziet Wim van Herk juist kansen om met zijn creatieve manier van denken opdrachtgevers en uitzendkrachten optimaal van dienst te zijn.  Wim is als Franchisenemer een generalist. Dat wil zeggen dat hij in zijn regio’s De Kempen en De Peel zijn relaties kan voorzien van flexibiliseringsoplossingen vanuit alle sectoren. Zoals bijvoorbeeld op Administratief, Sales, Productie, Logistiek en Technisch gebied.

 

Sales expertise

In de jaren hiervoor heeft hij ondernemingen opgezet en die met succes uitgebouwd tot betrouwbare en herkenbare Retail organisaties. Wim’s bevlogenheid en specifieke saleservaring zijn uitstekende competenties om de starten als Franchisenemer bij FlexFirst. Vanuit zijn commerciële achtergrond weet hij in ‘no-time’ de wensen en behoeften van opdrachtgevers te achterhalen en speelt hij hier met gemak op in. Daarbij gaat hij voor een persoonlijke en zeer servicegerichte aanpak!

 

Ambitie

Wim’s ambitie is om de eerste keuze te worden van zijn opdrachtgevers en uitzendkrachten in zijn regio. De komende maanden gaat Wim gebruiken om zijn huidige netwerk te overtuigen van de toegevoegde waarde van FlexFirst en die van hem in het bijzonder. ‘We zijn immers een speler aan het worden die in Noord Brabant niet meer weg te denken is!’.

 

Heeft u interesse in een kennismakingsgesprek met Wim dan kunt u zijn gegevens vinden op de website www.flexfirst.nl en rechtstreeks wvanherk@flexfirst.nl.

 

 

//www.flexfirst.nl/page/_news_ajax
47