FlexFirst verwelkomt Branche Manager Techniek

02 november 2020 – FlexFirst begint de week goed: vanaf vandaag zijn de deuren van onze nieuwe vestiging in Weert geopend! Ondanks dat er dit jaar door het Corona-virus sprake is van een stagnatie in de groei, kijkt FlexFirst vooruit en investeert in de toekomst! Daarom openen wij, ook nu, een nieuwe vestiging.
Scroll om te ontdekken

Talent in Techniek!

Vanuit Weert start onze nieuwe aanwinst; Koen Kleyweght als Branche Manager Techniek. Zijn doel is om FlexFirst op de kaart te zetten bij (potentiële) opdrachtgevers en talent in de technische sector.
Met zijn twaalf jaar werkervaring in de uitzendbranche, waarbij de focus veelal gelegen heeft op de Techniek, is Koen volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in het technische vakgebied. Een vakgebied waar de schaarste steeds verder toeneemt. Een persoonlijke aanpak, lokale aanwezigheid en de ontwikkeling van vakmensen bieden hierin kansen.
FlexFirst heet Koen van harte welkom! Wil je meer weten over onze nieuwe aanwinst? Bel hem dan eens via 06-13240252 of mail naar kkleyweght@flexfirst.nl.