Nieuwe collega Bo bij FlexFirst Best

10 januari 2022 – Bo van Uden is vandaag officieel van start gegaan bij FlexFirst in Best als creatief Communicatiemedewerker. Ze gaat haar kennis en creativiteit met ons in het team delen en verbreden. 

Scroll om te ontdekken

Even mezelf voorstellen:

“Mijn naam is Bo van Uden en ik ga al 26 levensjaren mee op deze mooie planeet. Ik woon in Boxtel. Ik heb mijn diploma behaald met als afstudeerrichting grafisch vormgeving aan het Sint Lucas in Boxtel en als Communicatie Advertising Fontys Hogeschool in Eindhoven. Creativiteit is dus een van mijn passie. In mijn vrije tijd ben ik fotografe. Dit om ervaring op te doen en te kunnen netwerken. Ik vind het leuk om projecten van A tot Z mee te maken. Van concepten bedenken en dit te realiseren, campagnes ontwikkelen, vormgeven en fotograferen. Na een korte werkervaring als art director bij een reclamebureau mag ik nu bewijzen bij FlexFirst.

FlexFirst biedt mij een kans aan die ik met beide handen aan wil grijpen: mijzelf ontwikkelen op offline -en online communicatie gebied. Vandaag ga ik fulltime aan de slag in de vestiging Best als creatief Communicatiemedewerker. Ik ga concepten en campagnes bedenken voor bijvoorbeeld social media en gadgets. Verder zorg ik ervoor dat de platformen en de website van FlexFirst op orde is en een leuke creatieve draai krijgt.”