Selectiecriteria 

 

 

Franchise ondernemer bij FlexFirst word je niet zomaar. Om onze dienstverlening op een hoog niveau te laten continueren, stellen wij ook eisen aan onze franchisenemers. Kwaliteit bieden gaat verder dan alleen werkervaring in de uitzendbranche. Daarom is dit bij FlexFirst geen keiharde eis. Bij de selectie van onze franchisenemers kijken wij naar de vijf onderstaande competenties / kwaliteiten:

 

ONDERNEMERSCHAP

Ben jij iemand die doorgaat, óók als het even tegenzit? Om een (succesvolle) ondernemer te worden, moet je over een flinke dosis doorzettingsvermogen beschikken en je moet risico's durven nemen. Natuurlijk krijg je de nodige ondersteuning vanuit FlexFirst, maar jij bent uiteindelijk zelf degene die zorgt voor het succes van jouw vestiging. Onze ondernemers geven altijd dat beetje extra dat nodig is om doelen te bereiken.

 

ERVARING IN SALES

Ben jij in staat om anderen te overtuigen met een goede argumentatie? Ben jij iemand die anderen kan enthousiasmeren? Het is belangrijk dat je bij opdrachtgevers vertrouwen schept. Daarvoor heb je ook empatisch vermogen nodig. Dat wil zeggen dat je mensen goed inschat, je goed luistert en je tijdens een verkoopgesprek snel in staat bent om behoeften van jouw potentiele opdrachtgever te achterhalen.  

 

ERVARING MET UITZENDEN / RECRUITMENT

We zoeken bij voorkeur ervaren arbeidsbemiddelaars of kandidaten met ruime kennis van de uitzendbranche. Branche-ervaring is echter geen keiharde eis. Heb je geen ervaring, dan bieden wij je de mogelijkheid om via ARTRA 'Basisopleiding Intercedent' te volgen en het SEU diploma te behalen. 

 

GUNFACTOR 

Voor veel starters is hun directe netwerk (denk aan vrienden, familie en oud-collega's) de vijver waar ze hun eerste opdrachtgevers uit vissen. Maar dat is op lange termijn veelal niet voldoende. Als franchisenemer bouw je continu aan je zakelijk netwerk, veel eerste opdrachten krijg je namelijk omdat mensen je iets gunnen. Franchisenemers bij FlexFirst hebben een open en ambitieuze persoonlijkheid.

 

LEVENSERVARING

Bij voorkeur zijn onze franchisenemers 35 jaar of ouder en hebben zij minimaal een MBO opleiding afgerond. Hierdoor beschik je over een netwerk en kun je jouw levenservaring inzetten om deuren bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers te openen.

 
Reageer

Naam:
Reactie:
Code: (onleesbaar?) codeReacties

//www.flexfirst.nl/page/comments_update
content_Franchise/Selectiecriteria
nl