KANDIDAAT EN KLANT BIEDEN WIJ KEUZE UIT DE VOLGENDE DIENSTEN

 

 

 

UITZENDEN

Uitzendkrachten kunt u inzetten om bijv. een drukke periode op te vangen of om een zieke medewerker (tijdelijk) te vervangen. Uiteraard is de uitzendperiode ook te gebruiken als een verlengde proeftijd.

 

DETACHEREN

Via detachering kunt u een flexibele kracht voor een bepaalde periode een contract aanbieden. Hiermee biedt u de medewerker toch een zekere mate van stabiliteit.

 

WERVING & SELECTIE

FlexFirst biedt maximale ondersteuning bij de duurzame invulling van uw personeelsbestand; deze ondersteuning bestaat er vooral uit dat wij voor u de kandidaten zoeken en een selectie maken. Bij FlexFirst ontvangt u geen stapels CV's van kandidaten op uw bureau waar u zelf doorheen moet zoeken, maar een aangepaste keuze voor uw specifieke vacature. Onze 'kaartenbak' is beperkt, wij zoeken gericht naar de juiste kandidaat, iedere vacature weer.

 

PAYROLLING

Payrollen is een mogelijkheid om 'vast' personeel in dienst te hebben zonder dat hiervoor een eigen personeels- en salarisadministratie gevoerd hoeft te worden. Tegen een vast tarief per persoon komen uw medewerkers 'op de payroll' van FlexFirst Personeelsbemiddeling. Dit wil zeggen dat wij niet alleen de volledige administratie van u overnemen, maar ook de periodieke salarisbetalingen, collectieve ziektekostenverzekeringen, en risico's van bijvoorbeeld ziekte tot onze verantwoordelijkheid kunnen gaan horen. Kortom: U het personeel, FlexFirst Personeelsbemiddeling het geregel!

 

ZZP

Ook kunt u FlexFirst inzetten om de juiste ZZP’er voor u te vinden. FlexFirst ontzorgt u door de selectie van u over te nemen en wij checken of de ZZP’er de juiste papieren heeft om bij u aan de slag te kunnen.

 

Laat u adviseren door de Franchisenemer uit uw regio welke contractvorm voor uw personeelsvraagstuk het beste is.