FlexFirst EU-Recruitment groeit!

21 MRT 2019 – De vraag naar Europese flexkrachten en ZZP’ers neemt toe! Een jaar geleden is FlexFirst gestart met het label EU-recruitment. Opdrachtgevers weten ons steeds beter te vinden, niet alleen voor de invulling van korte klussen, maar ook voor langdurige projecten waarbij vakmanschap voorop staat en taal geen barrière is. Om ervoor te zorgen dat we onze opdrachtgevers nog beter te ondersteunen, breidt FlexFirst EU-recruitment vanaf deze week uit met een nieuwe aanwinst.

Scroll om te ontdekken

Even voorstellen:

“Ik heet Kasia Kozubal en ik ben 38 jaar. Mijn moedertaal is Pools en Nederlands is mijn tweede taal. Ik woon nu 18 jaar in het prachtige Brabant. In deze tijd heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende branches en daardoor heb ik veel mensen leren kennen. Ik heb me vooral bezig gehouden met het op weg helpen van Poolse mensen in Nederland.

Nu ga ik een nieuwe uitdaging aan bij FlexFirst en ben ik per 18 maart gestart als administratieve ondersteuning / Recruiter bij FlexFirst EU-recruitment. Mijn doel is het leggen van nieuwe contacten met verschillende werkgevers en werknemers. Hierin wil ik zorgen voor een prettige samenwerking en een goede administratieve afhandeling. Ik heb er zin in!”

We heten haar van harte welkom. Of beter gezegd: Witamy!