FlexFirst heeft 'Hart voor de zaak'!

28 apr. 2021 Vorig jaar vierde FlexFirst haar 11 jarig bestaan en om het te vieren hebben alle Franchisenemers en vestigingen een cheque van €150,- ontvangen, die zij naar eigen inzicht mogen schenken aan een Vereniging, Stichting of Goed Doel. Ook de Franchisegever Bart Withagen is op zoek gegaan naar een stichting die hem nauw aan het hart ligt. Zo kwam hij bij de Hartstichting uit!

Scroll om te ontdekken

Over de stichting

De droom van de Hartstichting is dat iedereen een gezond hart heeft. Ze investeren in onderzoek en innovaties op het gebied van preventie en zorg. Maar ze vinden het net zo belangrijk om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen.

Bij FlexFirst dragen we hier graag een steentje aan bij, daarom zijn wij aangemeld als Reddingspartner. Als werkgever vinden wij het belangrijk om een actieve bijdrage te leveren aan de fysieke gezondheid van de 500 flexkrachten die zich dagelijks inzetten. Gezonde voeding, voldoende beweging en het stressniveau zo laag mogelijk houden, dragen bij aan een gezond hart en meer energie! Zo werken onze flexkrachten zowel vanuit hun hart als aan hun hart!

Beweeg jij genoeg om jouw hart gezond te houden? Test dan welk beweegtype jij bent en krijg tips over bewegen die bij jou passen op https://www.hartstichting.nl/gezond-leven/beweging/doe-de-test-welk-beweegtype-ben-jij.