FlexFirst in de media

Door de groei van het aantal Franchisenemers en daarmee ook de aanwezigheid in de markt is FlexFirst recent onder aandacht gekomen bij het landelijke vakblad Flexmarkt “Excellent ondernemen in Flex”. 

 

In de editie nr.9 van september 2015 staat een interview met Bart Withagen. In dit interview benadrukt hij het ondernemerschap.  
Om de aanwezigheid in de markt verder uit te breiden zijn wij op zoek naar nieuwe collega Franchisenemers. Wij hebben in diverse media de volgende advertentie geplaatst. Word jij onze nieuwe collega of ken je iemand ?

 

De laatste maanden is het aantal uitzenduren met 11% toegenomen en de omzet met 14% gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar (*Bron: ABU). De vooruitzichten binnen de uitzendbranche zijn zeer goed en de flexibilisering en de veranderingen in Wet/Werk & Zekerheid leveren daar zeker een positieve bijdrage aan. FlexFirst herkent deze kengetallen en speelt in op deze ontwikkelingen door haar organisatie verder te innoveren en uit te breiden met enthousiaste getalenteerde ondernemers op het gebied van de arbeidsbemiddeling.


Als je overweegt te gaan starten als zelfstandig ondernemer binnen de uitzendbranche komen veel aspecten om de hoek kijken, zoals certificeringen, verloning, administratie, wet & regelgeving, etc. Vanuit het hoofdkantoor in Best ondersteunt de FlexFirst Back-Office toekomstige collega’s door middel van opleidingen, permanente educatie, brainstormsessies en uiteraard een professionele backoffice.

 

Wil jij het maximale uit jezelf halen als latente ondernemer, heb je een drive om te scoren en ben jij iemand met een aantal jaren commerciële ervaring? Zo ja, neem gerust eens contact op met Bart Withagen voor een persoonlijk en oriënterend gesprek.

Het FlexFirst team komt graag in contact met jou! 

 

Bart Withagen

E. bwithagen@flexfirst.nl

M.06 - 20 53 85 79

 

Artikel Flexmarkt

 

 

 

 

//www.flexfirst.nl/page/_news_ajax
4