FlexFirst reikt waardecheque uit aan Zorgkanjers!

07 jun. 2021 Om het elfjarig bestaan van FlexFirst te vieren hebben alle Franchisenemers en vestigingen een cheque gekregen die ze mogen overhandigen aan een door hen te kiezen charitatieve instelling. Franchisenemer Corry van de Craats reikte gisteren haar waardecheque van € 150,- uit aan Zorgkanjers Bedankt!

Scroll om te ontdekken

Over de stichting

Zorgkanjers Bedankt is een initiatief om zorgmedewerkers uit de gemeenten Duiven en Westervoort te bedanken voor hun inzet tijdens de coronapandemie met een groot feest. Eten, drinken, muziek, activiteiten; alles inclusief. De zorgmedewerkers hoeven alleen een goed humeur mee te nemen. Er is momenteel al meer dan € 16.000,- gedoneerd en het streven is om 50.000 euro bij elkaar te krijgen voor een meerdaags knalfeest. Het initiatief komt van de organisatie achter Dickens in de Liemers, zij nemen de volledige organisatie op zich samen met een enthousiaste groep vrijwilligers.

Daar draagt FlexFirst vanuit de vestiging in Duiven natuurlijk graag haar steentje aan bij. Namens Corry en de rest van het FlexFirst team wensen wij alle zorgmedewerkers alvast veel plezier! Daarnaast willen we de organisatie bedanken voor het warme ontvangst en de heerlijke appeltaart gisteren.

Ook een steentje bijdragen? Kijk dan op www.zorgkanjersbedankt.nl.