FlexFirst trots op Ambassadeur van het jaar 2020: Riddwan Le Cluese!

18 feb 2021 – Bij FlexFirst zijn we natuurlijk blij op het moment dat een kandidaat gaat starten bij één van onze opdrachtgevers. Waar we ook trots op zijn, zijn de flexkrachten die zich daar dagelijks inzetten én onze opdrachtgevers die zorgdragen voor de begeleiding van de flexkrachten op de werkvloer. Daarom is het tonen van onze waardering voor deze loyaliteit onze prioriteit! hiervoor maken we al jaren gebruik van ons Ambassadeursprogramma LoyaltyFirst.

Scroll om te ontdekken

LoyaltyFirst

Bij het analyseren van de cijfers van 2020, viel Riddwan ons op omdat hij in één jaar tijd maar liefst 2.090 uur voor ons heeft gewerkt. En dat in een zeer bijzonder en onzeker coronajaar! Voor de beeldvorming: als je het hele jaar fulltime werkt en nooit ziek bent, werk je 1.880 uur (minus vakantiedagen). En dan blijkt Riddwan ook nog steun en toeverlaat te zijn voor zijn collega’s. We vinden dat deze MEGA prestatie een beloning verdient, daarom is hij uitgeroepen tot Ambassadeur van het jaar én is hij de eerste winnaar van de FlexFirst LoyaltyFirst Cup 2020!

Riddwan bedankt voor je fantastische inzet en collegialiteit én gefeliciteerd met je baan per maart 2021 bij Sappé Reiniging, onderhoud en renovatie.