Er zijn verschillende redenen om te werken met FlexFirst.

  • tijdelijk tekort aan personeel
  • voorportaal voor een vaste baan
  • projecten
  • seizoenswerk 

Ook voor een tijdelijke functie is het belangrijk dat de kandidaat niet alleen qua opleiding en ervaring voldoet, maar vooral ook matcht met de cultuur van uw bedrijf. FlexFirst Personeelsbemiddeling zoekt daarom per vacature de beste kandidaat. Daarbij zijn niet alleen kennis en vaardigheden van belang, maar ook de persoonlijkheid van de kandidaat moet passen bij uw bedrijfscultuur. Zelfs voor een tijdelijke functie!

FlexFirst kan in verschillende Business Units vacatures voor u invullen voor een korte of langere periode, vanaf laaggeschoold tot HBO+/wetenschappelijk.

Wilt u het niet alleen van ons horen. Kijk dan hier wat anderen van onze dienstverlening vinden: aanbevelingen kandidaten/klanten?

 

Franchise Formule

De franchisegever FlexFirst werkt vanuit een centrale back office organisatie met daarom heen Flex-Ondernemers (franchisenemers). Deze Flex-Ondernemers (met levenservaring en vele jaren ervaring in de uitzendbranche) zijn zelf verantwoordelijk voor het opzetten en opbouwen van de vestigingen en het realiseren van de financiële doelstellingen. De grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit en de gewenste behoeft aan creativiteit en doorzettingsvermogen benaderen het ondernemerschap!

FlexFirst biedt die ondernemers de mogelijkheid zich te specialiseren in de Bunsiness Units waarin zij het best tot hun recht komen en de samenwerking aan te gaan met andere Flex-Ondernemers in de regio die gespecialiseerd zijn in een andere Business Unit om zo samen de gehele flexmarkt te bestrijken.

 

ONZE KERNWAARDEN

Ondernemend

Vanuit het eigen ondernemerschap begrijpen wij hoe het is om een onderneming te runnen. De klant staat centraal is daarom niet zomaar een gezegde maar wij laten dat ook dagelijks zien. FlexFirst Personeelsbemiddeling is een organisatie met een eigen gezicht en identiteit. Opdrachtgevers zien ons als deskundig, enthousiast, betrokken, betrouwbaar en doeltreffend.

Maatwerk

FlexFirst Personeelsbemiddeling heeft diverse maatwerkoplossingen voor uw personeelsbeleid. U zoekt de juiste man / vrouw op de juiste plek. Het liefst met relevante werkervaring en goede referenties. Gaat u zelf adverteren en sollicitatiegesprekken voeren of laat u FlexFirst Personeelsbemiddeling voor u op zoek gaan? Grote kans dat wij al een geschikte kandidaat kennen. En zo niet, dan gaan we direct met uw wensen in de hand op zoek naar de juiste kracht! Dit uiteraard met een adequate en consequente informatievoorziening. Dat bespaart u namelijk een hoop tijd en werk!

Dienstverlenend
Naast de bemiddeling tussen opdrachtgevers en uitzendkrachten nemen wij ook zaken als opleiding, payroll en outplacement graag voor onze rekening. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en samen met u te bepalen waar wij voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn. Uw focus dient immers te liggen op uw core business! Succes met zaken!