Ad van de Vorstenbosch

Lees meer
Over Ad

“Omdat ik zelf uit de branche kom, weet ik ook heel goed wat er gevraagd wordt.”

Ruim twintig jaar werkte Ad van de Vorstenbosch in de auto-industrie toen hij in 2017 besloot zijn kennis van de branche ook op een andere manier in te zetten. Dat was in eerste instantie erg nieuw, maar het vormde daardoor ook een mooie uitdaging die hij met beide handen aanpakte. Nu combineert hij zijn baan als Werkplaats Chef met het maken van mooie en goede matches in de Automotive. En dat bevalt!

Erkenning verdienen

Hoewel de Automotive echt zijn ding is, haalt Ad ook veel plezier uit het ondernemen binnen de franchiseformule. Soms vormt het maken van de juiste verbinding tussen aanvraag en kandidaat een uitdaging, maar elke keer zorgt het voor veel voldoening en trots. Hij vindt het dan ook ontzettend belangrijk om constante kwaliteit te leveren, zodat hij de waardering van beide partijen verdient en blijft groeien.

vakbekwaam

Meer dan een match

Bij Ad kun je rekenen op vakbekwame flexkrachten. Door zijn ervaring beschikt hij over de kennis die nodig is om de beste matches in de Automotive te maken. Om de kwaliteit te garanderen, laat hij zijn kandidaten altijd proefdraaien onder zijn toezicht. Maar ook voor zijn flexkrachten heeft hij veel over. Dat gaat verder dan alleen de juiste baan vinden, want ook bij aspecten als huisvestiging helpt hij graag. Om welke partij het ook gaat: Ad staat voor je klaar.

“Ik wil altijd klaar staan voor mijn flexkrachten en opdrachtgevers.”

Ad van de Vorstenbosch

Vacatures van Ad van de Vorstenbosch