Corry van de Craats

Lees meer
Over Corry

“Als ik ja zeg, gaat het geregeld worden.”

Met vele jaren ervaring in de uitzendbranche weet Corry van de Craats wel van wanten. Dat bleek al meteen in haar eerste week, toen ze het plaatsingsrecord van FlexFirst verbrak en een match maakte in minder dan vier minuten!

Met dit talent voor snel schakelen, gaat ze in de regio Arnhem en Nijmegen aan de slag voor alle soorten vacatures. Daarnaast crost ze het land door om haar specialisatie in de facilitaire branche in te zetten. Corry is van alle markten thuis!

Keihard werken

Komt er een aanvraag binnen bij Corry, dan staat ze direct in de startblokken. Met haar eindeloze energie zorgt ze ervoor dat ze een geschikte en gemotiveerde kandidaat vindt, zelfs al moet ze 100 telefoontjes plegen of tot twaalf uur ’s nachts doorwerken. Alles om uiteindelijk tot een langdurige match te komen, want dat vindt ze de mooiste uitdaging die er is!

100% inzet

Samen ervoor gaan

Corry staat letterlijk dag en nacht voor je klaar. Ben je om 6 uur ’s ochtends op locatie voor jouw eerste werkdag, maar weet je niet precies waar je moet zijn? Corry helpt je graag! En valt er onverwachts een flexkracht uit? Sta er dan niet van te kijken wanneer ze zelf op de werkvloer staat en de handen uit de mouwen steekt. Deze dame weet van aanpakken en is recht voor zijn raap: geen onzin, maar precies weten wat je kunt verwachten!

“Elke keer de match kunnen maken, geeft ontzettend veel voldoening.”

Corry van de Craats

Vacatures van Corry van de Craats

Industriële schoonmakers Koog aan de Zaan

  • Koog aan de Zaan
  • LBO
  • 40 uur

Geniet jij ervan om samen met jouw collega’s de fabriekslocaties van onze opdrachtgevers perfect schoon te krijgen? Ben jij een echte aanpakker en vind je het leuk om in ploegendienst te werken? En woon je daarnaast in de Zaanstreek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Industriële schoonmakers Amsterdam

  • Amsterdam
  • LBO
  • 40 uur

Geniet jij ervan om samen met jouw collega’s de fabriekslocaties van onze opdrachtgevers perfect schoon te krijgen? Ben jij een echte aanpakker en vind je het leuk om in ploegendienst te werken? En woon je daarnaast in Amsterdam of omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Rangeerder

  • Vianen
  • MBO
  • 40 uur

Ben jij op je best in de late uurtjes? Dan is deze fulltime functie als Rangeerder wel wat voor jou!

Bekijk vacature