Corry van de Craats

Lees meer
Over Corry

“Als ik ja zeg, gaat het geregeld worden.”

Met vele jaren ervaring in de uitzendbranche weet Corry van de Craats wel van wanten. Dat bleek al meteen in haar eerste week, toen ze het plaatsingsrecord van FlexFirst verbrak en een match maakte in minder dan vier minuten!

Met dit talent voor snel schakelen, gaat ze in de regio Arnhem en Nijmegen aan de slag voor alle soorten vacatures. Daarnaast crost ze het land door om haar specialisatie in de facilitaire branche in te zetten. Corry is van alle markten thuis!

Keihard werken

Komt er een aanvraag binnen bij Corry, dan staat ze direct in de startblokken. Met haar eindeloze energie zorgt ze ervoor dat ze een geschikte en gemotiveerde kandidaat vindt, zelfs al moet ze 100 telefoontjes plegen of tot twaalf uur ’s nachts doorwerken. Alles om uiteindelijk tot een langdurige match te komen, want dat vindt ze de mooiste uitdaging die er is!

100% inzet

Samen ervoor gaan

Corry staat letterlijk dag en nacht voor je klaar. Ben je om 6 uur ’s ochtends op locatie voor jouw eerste werkdag, maar weet je niet precies waar je moet zijn? Corry helpt je graag! En valt er onverwachts een flexkracht uit? Sta er dan niet van te kijken wanneer ze zelf op de werkvloer staat en de handen uit de mouwen steekt. Deze dame weet van aanpakken en is recht voor zijn raap: geen onzin, maar precies weten wat je kunt verwachten!

“Elke keer de match kunnen maken, geeft ontzettend veel voldoening.”

Corry van de Craats

Vacatures van Corry van de Craats

Medewerker Spoelkeuken

  • Hengelo
  • LBO
  • 40 uur
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de spoelkeuken van onze opdrachtgever. Wil jij graag parttime of…
Bekijk vacature