Gala Campan

Lees meer
Over vestiging Bolsward

“We zijn ervan overtuigd dat mensen meer kunnen dan ze zelf denken.”

Een mooie omgeving, prettige cultuur en een lekkere ‘recht-door-zee-houding’: een paar aspecten die Friesland kenmerken. Maar voor FlexFirst is het veel meer dan dat! Het is een regio waar de arbeidsmarkt al tijden in beweging is en waar de werkeloosheid in geen tien jaar zo laag is geweest. Veel bedrijven staan te springen om geschikt personeel en daarom opende FlexFirst in 2018 de deuren van haar eerste Friese vestiging. Hier staat Gala Campan klaar voor al uw personeelsvraagstukken!

Totaalconcept

Met veel passie voor het vak is Gala graag bezig met het reilen en zeilen van de Friese arbeidsmarkt. Door de grote hoeveelheid ervaring in onze Friese vestiging wordt er een totaalconcept geboden. Denk daarbij aan het meedenken over en in oplossingen, maar ook het geven van advies, aanbieden van opleidingen en het zoveel mogelijk ontzorgen van opdrachtgevers, kandidaten en flexkrachten. Samen leggen zij de focus op een duurzame invulling van vacatures en dat zorgt voor veel voldoening, want een goede match leidt tot groei van zowel kandidaat als organisatie.

Eerlijk & persoonlijk

Langdurige samenwerking!

De kracht van FlexFirst Bolsward ligt in het voorop stellen van persoonlijke contact en het opbouwen van een langdurige samenwerking, zowel met de klant als met de kandidaat. Korte lijntjes, snel schakelen en een gezonde Friese nuchterheid zorgen ervoor dat alle partijen precies weten wat ze kunnen verwachten. Deze aanpak slaat aan, blijkt uit de groei van de vestiging! Zo ook bij de Europese flexkrachten, die hun weg naar de vestiging steeds beter weten te vinden. Bij FlexFirst Bolsward ben je altijd welkom voor een kop koffie en een goed gesprek!

“Wij zoeken uitzendkrachten bij onze vacatures én vacatures bij onze uitzendkrachten.”

Gala Campan

Vacatures van Gala Campan

Werkvoorbereider

  • Bolsward
  • MBO
Hee (aankomend) werkvoorbereider! Wij hebben de ultieme baan voor jou! Werk je graag met klanten, opdrachtgevers, leveranciers en zit regelen…
Bekijk vacature

CNC draaier

  • Bolsward
Wil jij werken in een technische omgeving waarin van alles gebeurt en geen dag hetzelfde is? Jouw bloed gaat sneller…
Bekijk vacature

Hovenier/Tuinman

  • Sneek
Je komt te werken voor een hoveniersbedrijf in Workum met meer dan 15 jaar ervaring in het hoveniers-vak. Zij zijn…
Bekijk vacature

Gevelbehandelaar

  • MBO
Houd je van afwisselend werk en in de buitenlucht werken, ben je een aanpakker en spreekt jou het vak gevelrenovatie…
Bekijk vacature