Janny Zwolle

Janny Zwolle FlexFirst
Lees meer
Over Janny

"Het verschil maken in één iemands leven daar doe ik het voor"

Geen uitdaging uit de weg

Een sprong in het diepe, iets nieuws ontdekken, zelf iets opbouwen en initiëren? Dat ligt Janny wel! Al enige tijd was ze op zoek naar een volgende stap in haar carrière, waarbij ze haar kwaliteiten optimaal kon benutten. Toen ze via de door haar georganiseerde banenmarkten in aanraking kwam met de uitzendbranche wist ze het; dit was de dynamiek en energie waarnaar ze zocht!

Ontdekken waar je goed in bent

Dat ze geen uitdaging uit de weggaat blijkt ook wel uit de afgelopen maanden, die stonden voor haar volledig in teken van het bieden van hulp aan vluchtelingen uit Oekraïne. Van het zoeken van onderdak, naar het verzorgen van contacten onderling tot het zoeken van werk en het organiseren van banenmarkten. Tientallen Oekraïners hebben inmiddels door haar inzet werk gevonden. Met haar enorme netwerk in de regio Zwolle wil ze lokale bedrijven ondersteunen bij het vinden van gekwalificeerd personeel. Zelf zegt Janny, “soms kom je er pas op latere leeftijd achter waar je écht goed in bent”. Ze kon dan ook niet wachten om van start te gaan. Nu haar handtekening onder de Franchiseovereenkomst staat, gaat regio Zwolle ongetwijfeld snel van haar horen!

Snel schakelen

De beste match voor alle partijen

Janny probeert uit iedere match het beste te halen voor beide partijen. Ze houdt van aanpakken en zorgt ervoor dat je precies weet wat je kunt verwachten. Dus ben je op zoek naar gekwalificeerd personeel óf juist op zoek naar een volgende stap in je carrière in regio Zwolle? Neem dan contact op met Janny!

“Mijn doel? FlexFirst Zwolle op de kaart zetten”

Janny Zwolle

Vacatures van Janny Zwolle