Miranda van der Velde

Lees meer
over miranda

“Het voelt niet als werken, wanneer je op de juiste plek zit.”

Met vijf jaar ervaring in Recruitment en Sales en een onuitputtelijke bron van energie is Miranda van der Velde een aanwinst voor FlexFirst. Vanuit onze vestiging in Bolsward gaat ze kennismaken met het merk FlexFirst. Haar ambitie? Een fysieke vestiging openen in Groningen, waar mensen graag binnen lopen en de persoonlijke touch van FlexFirst benadrukt wordt.

De connectie aangaan

Al  bij de eerste kennismaking met FlexFirst voelde Miranda zich direct thuis. De ruimte voor ontwikkeling, de mogelijkheid om het ondernemerschap te ontdekken en de open communicatie, zorgden ervoor dat ze vol overtuiging haar contract tekende.

Daarnaast kan ze dankzij de professionele ondersteuning van de Back Office haar focus leggen op wat ze het liefste doet: achter haar bureau vandaan, náár de opdrachtgever en kandidaat toe. Alleen zo bouw je aan een lange termijn relatie!

waardevol

Buiten de gebaande paden

De perfecte match, gecreëerd vanuit een persoonlijke en servicegerichte aanpak: dat is waar Miranda voor gaat. Hiervoor kijkt ze niet alleen naar het cv, maar ook naar de persoonlijkheid van de flexkracht en het DNA van de organisatie. “Ik wil écht voor kwaliteit gaan, maar tegelijkertijd ook mensenwerk doen”. Klop je bij Miranda aan, dan kun je erop rekenen dat ze zich voor 150% inzet. Waarde toevoegen voor beide partijen, daar krijgt ze nóg meer energie van!

“Iedereen moet een kans krijgen.”

Miranda van der Velde