Mohamed el Messaoudi

Lees meer
Over Mohamed

“Opgeven is geen optie.”

Als zelfstandig ondernemer is Mohamed el Messaoudi altijd succesvol geweest. In het verleden had hij zelfs een eigen uitzendorganisatie en de branche heeft hem nooit helemaal losgelaten. Toen hij in 2018 kennismaakte met FlexFirst was de keuze dan ook gauw gemaakt: een nieuwe franchisevestiging in West-Nederland werd realiteit. Bij Mohamed kun je terecht voor functies in alle soorten branches. Maar naast generalist is hij ook een specialist in de Asbest sector. Om wat voor functie ook gaat, deze doorzetter zal er alles aan doen om de beste match te vinden.

Doelen behalen

De dynamische wereld van de uitzendbranche heeft Mohamed altijd al aangetrokken, doordat hij grote voldoening haalt uit het bieden van constante kwaliteit onder hoge druk. Hij stelt doelen voor zichzelf en wil deze koste wat het kost halen. Dankzij de ondersteuning die de Back Office van FlexFirst biedt, kan hij zich helemaal op deze doelen focussen. Zijn ambitie? Een fysieke vestiging openen in zijn regio, waar mensen binnen kunnen lopen en de persoonlijke touch van FlexFirst benadrukt wordt.

Afspraak is afspraak

Vertrouwen is essentieel

Aan grote praatjes doet hij niet: beloftes worden nagekomen en alle partijen weten precies waar ze op kunnen rekenen. Vertrouwen vindt hij hierin essentieel, zodat er ook ruimte is voor eerlijkheid. Door dat te combineren met een persoonlijke kennismaking, kan hij een helder beeld schetsen van zowel de opdrachtgever als de flexkracht. Met zijn kennis, ervaring en netwerk zet Mohamed zich dan in om het mooiste resultaat te behalen.

“Ik doe altijd wat ik beloof en ik beloof alleen wat ik kan doen.”

Mohamed el Messaoudi

Vacatures van Mohamed el Messaoudi