Sharon Norbruis

Lees meer
Over vestiging Bolsward

"We zijn ervan overtuigd dat mensen meer kunnen dan ze zelf denken."

Een mooie omgeving, prettige cultuur en een lekkere ‘recht-door-zee-houding’: een paar aspecten die Friesland kenmerken. Maar voor FlexFirst is het veel meer dan dat! Het is een regio waar de arbeidsmarkt al tijden in beweging is en waar de werkeloosheid in geen tien jaar zo laag is geweest. Veel bedrijven staan te springen om geschikt personeel en daarom opende FlexFirst in 2018 de deuren van haar eerste Friese vestiging. Hier staan Ronald Oppedijk en Sharon Norbruis klaar voor alle personeelsvraagstukken!

Totaalconcept

Met bijna 20 jaar ervaring in het vak is Ronald wel bekend met het reilen en zeilen van de Friese arbeidsmarkt. Ook Sharon heeft in de afgelopen jaren het uitzendproces van A tot Z leren kennen. Door de grote hoeveelheid ervaring in onze Friese vestiging wordt er een totaalconcept geboden. Denk daarbij aan het meedenken over en in oplossingen, maar ook het geven van advies, aanbieden van opleidingen en het zoveel mogelijk ontzorgen van opdrachtgevers, kandidaten en flexkrachten. Samen leggen zij de focus op een duurzame invulling van vacatures en dat zorgt voor veel voldoening, want een goede match leidt tot groei van zowel kandidaat als organisatie.

eerlijk & persoonlijk

Langdurige samenwerking!

De kracht van FlexFirst Bolsward ligt in het voorop stellen van persoonlijke contact en het opbouwen van een langdurige samenwerking, zowel met de klant als met de kandidaat. Korte lijntjes, snel schakelen en een gezonde Friese nuchterheid zorgen ervoor dat alle partijen precies weten wat ze kunnen verwachten. Deze aanpak slaat aan, blijkt uit de groei van de vestiging! Zo ook bij de Europese flexkrachten, die hun weg naar de vestiging steeds beter weten te vinden. Bij FlexFirst Bolsward ben je altijd welkom voor een kop koffie en een goed gesprek!

“Wij zoeken uitzendkrachten bij onze vacatures én vacatures bij onze uitzendkrachten.”

Sharon Norbruis

Vacatures van Sharon Norbruis

Servicemonteur

 • Damwâld
 • MBO
 • 40 uur

Ben jij gedreven en heb je passie voor technische installaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Zinkwerker

 • Sneek
 • MBO
 • 40 uur

Sta jij voor hoogwaardige kwaliteit en wil je graag aan de slag in deze plezierige werkomgeving?

Bekijk vacature

Leerling dakdekker

 • Dronryp
 • LBO
 • 40 uur

Wil jij het vak van een dakdekker leren? Een vak waarbij je veel buiten komt en waarbij je op diverse locaties komt?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Gevelreiniger

 • Heerenveen
 • LBO

Heb jij minimaal 2 jaar ervaring als gevelreiniger en ben je op zoek naar een fulltime baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature