Timo Garstman

Lees meer
over timo

“Ik ben een relatiebouwer en ga voor de lange termijn.”

Timo Garstman heeft al verschillende functies in het bedrijfsleven vervuld, van interim manager tot sectorhoofd en van verkoopleider tot directeur. In die tijd hield hij zich al bezig met Werving & Selectie trajecten, maar nu vind hij het tijd om de uitzendbranche op de eerste plek te zetten. Als echte generalist gaat hij nu aan de slag in de regio Kennemerland om daar de mooiste matches te creëren in diverse branches. Dat doet hij met een open houding, oog voor de mens en vooral met heel veel enthousiasme!

Eigen baas

Timo heeft altijd met veel plezier leidinggevende functies vervuld en is inmiddels al meer dan 15 jaar zelfstandig ondernemer. Het geeft hem veel voldoening wanneer hij verantwoordelijkheid kan nemen en zaken zélf voor elkaar krijgt.

Zijn energie haalt hij ook uit het werken met mensen, iets dat voor hem essentieel is! Dat hij deze dingen kan combineren als Franchisenemer bij FlexFirst, maakt dat dit de perfecte volgende stap is. Het trotse gevoel bij een juiste match is daarbij de kers op de taart.

focus

Toekomstbestendige match

Werk je met Timo, dan kun je erop rekenen dat hij voor je klaar staat. Voor hem staat de relatie met flexkrachten en opdrachtgevers altijd voorop en zijn focus ligt dan ook op de lange termijn. Het gaat verder dan alleen een goede match opleveren: hij wil een echte connectie tussen beide partijen creëren. Daarom zorgt hij ervoor dat de verwachtingen op elkaar afgestemd zijn en kijkt hij verder dan een cv of aanvraag. Voor Timo staat de mens centraal.

 “Het gaat om de mensen waarmee je samenwerkt.”

Timo Garstman