Wilco Tuk

Wilco Tuk
Lees meer
Over Wilco

Doen waar je energie van krijgt

Na zijn eigen onderneming te hebben opgezet in de Transport en Logistiek in het zonovergoten Spanje, heeft Wilco de keuze gemaakt om terug te keren naar Nederland. Eenmaal hier kon de zoektocht naar zijn volgende carrière stap beginnen. De voor de hand liggende keuze zou zijn om weer te gaan werken in de branche die hij inmiddels kent als zijn broekzak. Toch ging daar zijn hart niet meer sneller van kloppen, het was tijd voor iets nieuws!

Oude liefde roest niet

Zo stuitte Wilco op een ‘oude liefde’; de uitzendbranche! Jaren geleden heeft hij hierin al een lange tijd gewerkt. Destijds kreeg hij al ontzettend veel energie van het ondersteunen van opdrachtgevers bij flexibiliseringsvraagstukken en het helpen van werkzoekenden/-veranderaars bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Geen dag is hetzelfde en die afwisseling is precies wat Wilco aanspreekt. Maar, ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Zo ontstond bij Wilco het idee om een eigen uitzendbureau te beginnen en kwam hij uit bij de franchiseformule van FlexFirst. Hier kan hij aan de slag met hetgeen waar hij energie van krijgt én kan hij zijn netwerk in de Transport en Logistiek benutten.

Warm contact

Korte lijnen en snel schakelen

Inmiddels is hij al ‘en route’ in regio Roosendaal / Bergen op Zoom! Is uw organisatie op zoek naar gekwalificeerd personeel in de Transport en Logistiek en zoekt u een partner die het vak écht kent. Neem dan contact op met Wilco Tuk.

 

Wilco Tuk

Vacatures van Wilco Tuk