Wim van Herk

Lees meer
Over Wim

“Ik zocht een job waar dankbaarheid in zou zitten.”

Na heel wat jaren in de sales en met een commerciële achtergrond besloot Wim van Herk anderhalf jaar terug dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging: hij ging aan de slag als Franchisenemer bij FlexFirst. Met een positieve instelling en een gezonde dosis humor weet hij wel van aanpakken en het kan hem niet breed genoeg. Hij is een echte generalist en kan opdrachtgevers vanuit allerlei sectoren voorzien van flexkrachten. Van Administratie, Sales en Techniek tot Productie en Logistiek: Wim heeft zijn woordje klaar.

Betekenis geven

Ondernemen, ambities en vrijheid: verschillende aspecten die Wim aantrokken in de franchiseformule van FlexFirst. Maar boven alles wil hij graag met mensen werken en iets voor hen betekenen. Enerzijds door bedrijven aan de juiste kandidaat te koppelen, anderzijds door flexkrachten aan een baan te helpen. De dankbaarheid die daaruit voortkomt, is zijn belangrijkste drijfveer. Tenslotte is dat wat het werk leuk maakt en ervoor zorgt dat hij net dat stapje extra wil zetten.

persoonlijk & servicegericht

Mensen verbinden

Wim zorgt er altijd voor dat er een goede match tussen opdrachtgever en flexkracht tot stand komt. Een persoonlijke en servicegerichte aanpak staat daarbij voorop. Met een scherpe blik kijkt hij naar de wensen en behoeften van de opdrachtgever, om vervolgens op zoek te gaan naar de beste kandidaat. Daarvoor kijkt hij verder dan het cv. “Het gaat om de persoon zelf. Hoe ben jij en wie ben jij?”. De menselijke factor speelt dan ook een belangrijke rol bij het verbinden van organisatie en flexkracht.

“Het persoonlijke contact is echt het belangrijkste.”

Wim van Herk

“Al vanaf de eerste kennismaking met FlexFirst is er sprake van een goede voorselectie"

"Er werd goed geluisterd naar wat we zochten en er is een supermatch uitgekomen. Er is niet alleen gekeken naar de functie, maar zeker ook naar de mensen en het bedrijf.”
Jolanda, Financieel Directeur bij Van de Wijgert Pallet en Emballagehandel Brabant B.V.
Flexfirst franchisenemer