Welkom Jantine bij FlexFirst Bolsward

04 jan. 2021 – New year, new job! Deze week is Jantine Konst gestart bij onze vestiging in Bolsward. Tijdens haar studieperiode heeft Jantine al ervaring opgedaan in de uitzendbranche, maar na het behalen van haar diploma is ze de wereld van de makelaardij ingerold. Gelukkig voor ons miste ze de uitdaging, veelzijdigheid en het snelle schakelen dat bij ons werk komt kijken want haar eerste plaatsing is al een feit!

Welkom bij FlexFirst Jantine, veel succes en plezier gewenst namens het hele team!

Scroll om te ontdekken

Even voorstellen

Graag wil ik mij aan jullie voorstellen. Mijn naam is Jantine Konst, ik ben 22 jaar en woon nu een tijdje samen met mijn vriend en onze Maincoon kitten Lilo in Sneek. In mijn vrije tijd houd ik me voornamelijk bezig met mijn paard Liev, we zijn aan het trainen om de wedstrijden weer in te gaan.

Per 1 januari ben ik als Intercedente werkzaam bij FlexFirst in Bolsward. Ik kijk er super erg naar uit om met enthousiasme mijn vaardigheden in mijn nieuwe werk toe te passen!

In het verleden ben ik ook werkzaam geweest in de uitzendwereld. Op dat moment volgde ik de opleiding werken en leren, managementassistent. Hierbij moest ik één dag per week naar school. Het uitzendbureau waar ik destijds aan het werk was kon mij op een gegeven moment alleen een fulltime positie bieden. Helaas ging dat niet samen met mijn school. Hierna ben ik de makelaardij wereld ingerold, ik heb hier erg veel geleerd en mijzelf goed kunnen ontwikkelen.

Toch miste ik de uitdaging in mijn werk, de veelzijdige job waar je continu moet schakelen. Ik merkte dat ik de uitzendbranche begon te missen, de grote verantwoordelijkheid waar klanten, kandidaten en werkenden op moeten kunnen rekenen. Ik ben daarom super blij dat ik bij FlexFirst weer aan de slag kan als Intercedente!”